Θέσεις πρακτικής άσκησης με προοπτική εξέλιξης στην AS Automation System Hellas

Πρακτική άσκηση: Η AS Automation System Hellas είναι η μεγαλύτερη εταιρία βιομηχανικού αυτοματισμού και μηχανολογικών εφαρμογών γραμμών παραγωγής στην Β. Ελλάδα (www.ashellas.com). Απασχολούνται 35 εργαζόμενοι, εκ των οποίων το 85% αποτελούν μηχανικοί αυτοματισμού, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, μηχανολόγοι μηχανικοί και μηχανικοί Η/Υ, ενώ το υπόλοιπο 15% απαρτίζουν διοικητικοί υπάλληλοι ανώτατης εκπαίδευσης.

Η παρουσία νέων ταλαντούχων ανθρώπων στην εταιρία μας, που θέλουν να εργαστούν και να προσφέρουν, αποτελεί κομβικής σημασίας προτεραιότητα για την επιτυχή συνέχιση της ανάπτυξης μας. Παράλληλα συντελούμε και στην σωστή εκπαίδευση τους και παρέχουμε κοινωνικό έργο, διαθέτοντας τους ένα εξαιρετικό περιβάλλον υψηλής τεχνολογίας για την πρακτική εξάσκηση των ακαδημαϊκών τους γνώσεων. 

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας για την δικτύωση των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων με την αγορά εργασίας, αναζητούμε τελειόφοιτους με αντικείμενο σπουδών ή εξειδίκευσης στους παρακάτω τομείς:

  1. Automation Engineering
  2. Control Systems Engineering
  3. Electrical Engineering
  4. Mechanical Engineering
  5. IT Engineering 
  6. Robotics Engineering

Απαραίτητη είναι η γνώση Η/Υ, Αγγλικών & η κατοχή διπλώματος.

Αποστολή βιογραφικού στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (παρακαλούμε να γίνεται αναφορά στον κωδικό της θέσης INT_0320)

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr