Υπουργείο Εξωτερικών: Δύο ασκούμενοι για άμισθη πρακτική άσκηση από τον κλάδο της Νομικής

Υπουργείο Εξωτερικών: Δύο ασκούμενοι για άμισθη πρακτική άσκηση από τον κλάδο της Νομικής

Πρακτική Άσκηση: Επιθυμητό διάστημα εργασίας τους θα είναι είτε 3 μήνες πλήρους απασχόλησης (8ωρο) είτε 6 μήνες μειωμένου ωραρίου (4ωρο).

Σύμφωνα με την Νομική Αθηνών, η εργασία τους θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του ΥΠΕΞ για τις ανάγκες του τμήματος πληροφορικής, κυρίως σε συναφές αντικείμενο με τις νομικές πτυχές της πληροφορικής αλλά και σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, αποκομίζοντας μια ρεαλιστική εικόνα και εμπειρία εργασιακού βίου σε επιχειρησιακό περιβάλλον.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν την χρονική δυνατότητα να ανταποκριθούν στα προς ανάθεση καθήκοντά τους, ενώ μπορούν να προτείνουν την επιθυμητή ημερομηνία έναρξης της πρακτικής. Σε περίπτωση όπου ο ασκούμενος δεν ανταποκριθεί στα ανωτέρω ή η συμπεριφορά του δεν συνάδει με τις απαιτήσεις της θέσης και του Οργανισμού, ο φορέας διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει την πρακτική άσκηση προ ολοκλήρωσής της. Με την επιτυχή ολοκλήρωση, ο ασκούμενος θα λάβει σχετική συστατική επιστολή.

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικού, παρακαλώ απευθύνεστε στον κ. Κωνσταντίνο Λίζο, τηλ.: 2103683431, ηλ/κή διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr