Πρακτική Άσκηση (2019) στην εταιρεία DMB Hellas Products

Πρακτική Άσκηση (2019) στην εμπορική εταιρεία DMB Hellas Products

Πρακτική Άσκηση 2019Η εταιρεία DMB Hellas αναζητεί φοιτήτριες Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Λογιστικής για την πραγματοποίηση της Πρακτικής τους Άσκησης.

Πιο συγκεκριμένα φοιτήτρια Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Λογιστικής ζητείται από εμπορική εταιρεία καλλυντικών στην περιοχή των Άνω Λιοσίων στην Αττική προς εκτέλεση της Πρακτικής Άσκησης.


Mε θετική προσωπικότητα και με ευχέρεια στην επικοινωνία με απαραίτητες προϋποθέσεις τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και τη διάθεση να ενταχθούν σε νέο περιβάλλον και να εκπαιδευτούν.

Αιτήσεις:

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Εταιρεία:

Η DMB Hellas Products με δυναμική παρουσία από το 2003 σε καταστήματα καλλυντικών, φαρμακεία, μικρές και μεγάλες αλυσίδες supermarket σε όλη την Ελλάδα, προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα ομορφιάς για τη γυναίκα, τον άνδρα αλλά και ολόκληρη την οικογένεια. 

Με ιδιαίτερα υψηλή οικολογική και κοινωνική ευαισθησία δημιουργεί ολοκληρωμένες καθημερινές και επαγγελματικές σειρές περιποίησης, για ολόκληρο το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Gaia Ethereal Beauty, Ventus Beaute, Natural Touch, X-Bite, Try Me PROFESSIONAL καθώς και μία μεγάλη σειρά υψηλής ποιότητας προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (PL) είναι μερικά από τα brands που μπορείτε να εμπιστευτείτε για τη δική σας καθημερινή φροντίδα και υγιεινή.

Για την DMB Hellas Products οι νέες ιδέες αποτελούν έμπνευση! Μια μοναδική πρόκληση για τη δημιουργία ξεχωριστών προϊόντων, απόλυτα συνυφασμένων και εναρμονισμένων με τις παγκόσμιες τάσεις στο χώρο των καλλυντικών. Γιατί γνωρίζουμε ότι η ομορφιά δεν είναι προνόμιο αλλά δικαίωμα!

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr