Πρακτική Άσκηση στα γραφεία της Google στην ΑΘήνα για φοιτητές (2018-2019) - ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Αθήνα: Πρακτική Άσκηση στη Google για φοιτητές 2018-2019 - ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Πρακτική Άσκηση (Αγγελίες): Η Google ανακοίνωσε θέσεις πρακτικής άσκησης για φοιτητές (2018-2019) στην Αθήνα.

Η Google, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαδικτυακών υπηρεσιών προσφέρει προγράμμα πρακτικής άσκησης (Internship) σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές σε διάφορες χώρες (μεταξύ των οποίων και στα γραφεία της Αθήνας στην Ελλάδα).

Ίσως ένα όνειρο για πολλούς νέους: Να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους διαδρομή από μια εταιρεία-κολοσσό. Τώρα κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Η Google ανακοίνωσε νέες θέσεις πρακτικής, για το 2019. Με τις αιτήσεις να έχουν ανοίξει.

Συγκεκριμένα, η Google αναζητά φοιτητές στα πεδία:

  • GMS Sales and Operations,
  • Large Customer Sales
  • Google Cloud και
  • Marketing.

Το deadline για την υποβολή αιτήσεων είναι στις 29 Οκτωβρίου 2018. Ενώ η εταιρία θα μπορεί να σε καλέσει για job interview από τον Νοέμβριο του 2018 ως τον Απρίλιο του 2019.

Η εταιρία θα επιλέξει το τμήμα που θα τοποθετηθεί ο εκάστοτε υποψήφιος, με βάση το εκπαιδευτικό του background και τα skills του.

Για την υποβολή αιτήσεων πατήστε εδώ.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Σχετικές φωτογραφίες από τα γραφεία της Google στην Αθήνα μπορείτε να δείτε παρακάτω:

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr