Επτά υποτροφίες για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές από το Ίδρυμα Υποτροφιών Αναστασίου Αντωνάτου

Επτά υποτροφίες για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές από το Ίδρυμα Υποτροφιών Αναστασίου Αντωνάτου

Το Ίδρυμα Υποτροφιών Αναστασίου Αντωνάτου προκηρύσσει για το Ακαδημαϊκό Eτoς 2017-2018 τη χορήγηση επτά (7) υποτροφιών με επιλογή, που αφορούν σε πανεπιστημιακές σπουδές σε ΑΕΙ στην Ελλάδα και σε μεταπτυχιακές σπουδές σε ΑΕΙ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σύμφωνα με τις διατάξεις της συστατικής πράξης, του οργανισμού διοίκησης και διαχείρισης του ως άνω κοινωφελούς ιδρύματος και του άρθρου 56 του Ν. 4182/2013 (ΦΕΚ 185/10-09-2013).

Οι υποψήφιοι υπότροφοι θα πρέπει:


α) Να διαμένουν και να κατάγονται από τον Δήμο Αιγίου.

β) Να είναι προπτυχιακοί φοιτητές σε ΑΕΙ της Ελλάδας ή μεταπτυχιακοί φοιτητές σε ΑΕΙ της Ελλάδας ή του εξωτερικού.

γ) Να είναι οικονομικά αδύνατοι, ήτοι τα εισοδήματα τους (ατομικά και οικογενειακά) και η εν γένει περιουσιακή τους κατάσταση να μην επιτρέπει τη με ίδια μέσα οικονομική κάλυψη των προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών σπουδών τους.

δ) Να μη λαμβάνουν υποτροφία από άλλο κληροδότημα,

ε) Η διάρκεια της υποτροφίας είναι για ένα (1) έτος.

Οι αιτήσεις και τα λοιπά δικαιολογητικά των υποψηφίων πρέπει να κατατεθούν ή να αποσταλούν στο Ίδρυμα Υποτρόφων Αναστασίου Αντωνάτου, Ανδρέου Λόντου 34, Αίγιο, τηλ. 26913-60.631 (Υπεύθυνη Ταμειακής Υπηρεσίας κυρία Σαββοπούλου θεοδοσία), μέχρι 20/02/2018.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Περισσότερες ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr