ΤΕΙ Κρήτης, Υποτροφία, εκπόνηση, Διδακτορικής διατριβής  Υποτροφία για εκπόνηση Διδακτορικής διατριβής σε συνεργασία με Πανεπιστήμιο του εξωτερικού

ΤΕΙ Κρήτης: Υποτροφία για εκπόνηση Διδακτορικής διατριβής  σε συνεργασία με Πανεπιστήμιο του εξωτερικού

Η έδρα UNESCO "Solid Earth Physics & Geohazards Risk Reduction" σε συνεργασία με Πανεπιστήμιο του Εξωτερικού (Ιταλία) ενημερώνει για την δυνατότητα διάθεσης Υποτροφίας εκπόνησης Διδακτορικής Διατριβής στα επιστημονικά αντικείμενα της Εδρας (π.χ. Geophysics-Seismology-Earth Observation). Η διατριβή θα εκπονηθεί (σε μεγάλο μέρος της) στις εγκαταστάσεις της Εδρας UNESCO στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Κρήτης (Χανιά-Κρήτη)

Η επιλογή θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις. Κατα την πρώτη φάση οι ενδιαφερόμενοι Υποψήφιοι, κάτοχοι Μεταπτυχιακού Διπλώματος (ή που εκτιμούν ότι θα είναι σύντομα κάτοχοι ΜΔΕ) (με υπόβαθρο Φυσικής, Μαθηματικών, Γεωλογίας ή Μηχανικής/Επεξεργασία Σήματος) μπορούν να στείλουν με email: a) Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα, β) Αναλυτικές βαθμολογίες προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων, γ)Τίτλοι και Περιλήψεις Διπλωματικών Εργασιών καθώς και δ) κείμενο ερευνητικών ενδιαφερόντων (ολα σε ΕΝΑ pdf αρχείο στα Αγγλικα) στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  


Η γλώσσα εκπόνησης της Διδακτορικής Διατριβής είναι η Αγγλική.

Ο/Οι προεπιλεγέντες υποψήφιοι της Α φάσης σε συνεργασία με την Εδρα UNESCO θα προετοιμάσουν μικρή Ερευνητική πρόταση (Description of the Research Project : State of the Art, Objectives, Methodology, Results, References) η οποία θα αξιολογηθεί στη Β φάση μαζί με όλα τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα των υποψηφίων.

Το ετήσιο ύψος της τριετούς Υποτροφίας ανέρχεται σε 13.638 € (καθαρά) - με ετήσια ανανέωση με κριτήριο την πρόοδο του Υποψήφιου- και διέπεται από το νόμο του Ιταλικού Πανεπιστημίου. Επιπρόσθετα για παραμονή τουλάχιστον 6 μηνών στο εξωτερικό η Υποτροφία μπορεί να προσαυξάνεται κατά 50% κατά το διάστημα αυτό. Η παραμονή δεν μπορεί να υπερβεί το μισό του συνολικού χρόνου εκπόνησης της Διδακτορικής Διατριβής.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καθ. Φ. Βαλλιανάτος, Εδρα UNESCO "Solid Earth Physics & Geohazards Risk Reduction", Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Κρήτης

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr