Ολοκλήρωση εγγραφών στο Πολυτεχνείο Κρήτης – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ολοκλήρωση εγγραφών στο Πολυτεχνείο Κρήτης – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ολοκλήρωση Εγγραφών: Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι πρωτοετείς φοιτητές 2019-2020 του Πολυτεχνείου Κρήτης για την ολοκλήρωση της εγγραφή τους. 

Πέρασες στο Πολυτεχνείο Κρήτης; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση Φοιτητών Πολυτεχνείου Κρήτης» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!

Μετά το πέρας της περιόδου ηλεκτρονικών εγγραφών, οι εγγραφέντες θα πρέπει να προσέλθουν στη Γραμματεία της Σχολής τους για ταυτοποίηση/ταυτοπροσωπία. Επισημαίνεται ότι η ταυτοποίηση/ταυτοπροσωπία ολοκληρώνεται είτε από τους ίδιους τους επιτυχόντες ή από νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο.

  • Δικαιολογητικά
  • Αίτηση εγγραφής επιτυχόντα 2019 (εκτύπωση της αίτησης που υποβλήθηκε ηλεκτρονικά στην εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων)
  • Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου
  • Μία φωτογραφία τύπου αστυνομικής ταυτότητας
  • Φωτοαντίγραφο του Απολυτηρίου Λυκείου
  • Επιπρόσθετα, οφείλουν να προσκομίσουν οι εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με την ειδική κατηγορία των Ελλήνων Πολιτών της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης τη σχετική βεβαίωση ότι είναι εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια Δήμου του Νομού Ξάνθης, Ροδόπης ή  Έβρου. Αν έχουν μετεγγραφεί σε άλλο Δήμο άλλης περιοχής  τότε πρέπει να αποστείλουν ή καταθέσουν αυτοπροσώπως, όπως παραπάνω, βεβαίωση του συγκεκριμένου Δήμου από την οποία να προκύπτει ότι μετεγγράφηκαν σ΄ αυτόν, από Δήμο των ανωτέρω Νομών

Η χρονική περίοδος ταυτοποίησης και προσκόμισης των δικαιολογητικών στις Γραμματείες θα ανακοινωθούν από το Πολυτεχνείο Κρήτης σύμφωνα με το ωράριο εξυπηρέτησης κοινού που θα ορίσει η κάθε Γραμματεία και για το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της κάθε Σχολής.

Η ειδοποίηση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα γίνει με SMS και μήνυμα στο τηλέφωνο και στο email αντίστοιχα που έχετε δηλώσει, με ταυτόχρονη αποστολή των κωδικών που απαιτούνται για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες (έκδοση ακαδημαϊκής ταυτότητας, αιτήσεις παροχής δωρεάν σίτισης-στέγασης, κλπ).  

Αφού λάβετε αυτή την ειδοποίηση, μπορείτε να αποστείλετε email (αποκλειστικά από το νέο ιδρυματικό σας email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών (ΚΕΦ)  για να λάβετε Πιστοποιητικό  Εγγραφής. 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για το Πολυτεχνείο Κρήτης.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr