Ποια Τμήματα τελούν υπό κατάληψη μετά από αποφάσεις των φοιτητικών συλλόγων

Σύμφωνα με τα Foititikanea.gr, οι Σχολές/Τμήματα που τελούν υπό κατάληψη στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα μετά από αποφάσεις των φοιτητικών συλλόγων έχουν ως εξής:

ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ:

Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών


Θα παραμείνει υπό κατάληψη το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου σύμφωνα με την συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χθες,04/11/14.

Συγκεκριμένα το Τμήμα θα παραμείνει υπό κατάληψη την Πέμπτη 6 και Παρασκευή 7/11 μετά την υπερψήφιση του πλαισίου ΕΑΑΚ – ΑΡΕΝ.

Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών

Συγκεκριμένα η Σχολή θα παραμείνει υπό κατάληψη την Πέμπτη 6 μετά από απόφαση της Γ.Σ.

Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών

Συγκεκριμένα η Σχολή θα παραμείνει υπό κατάληψη την Πέμπτη 6 μετά από απόφαση της Γ.Σ.

ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Νομική Σχολή 

Διήμερη κατάληψη της σχολής την Τετάρτη 5/11 και Πέμπτη 6/11 με δράσεις του ΦΣ στο χώρο της σχολής (Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Γ.Σ)

Τμήμα Μαθηματικών

Κατάληψη αποφάσισε το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σύμφωνα με απόφαση του συλλόγου των φοιτητών του Μαθηματικού του Πανεπιστημίου Αθηνών, το Τμήμα θα τελεί υπό κατάληψη το διάστημα 6-7/11/2014.

Φιλοσοφική Σχολή

Σύμφωνα με απόφαση του συλλόγου των φοιτητών της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, η Σχολή θα τελεί υπό κατάληψη την Πέμπτη 6/11/2014.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ

ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τ/Υ

Θα παραμείνει υπό κατάληψη για τέταρτη συνεχή εβδομάδα το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τ/Υ του Πανεπιστημίου Πατρών σύμφωνα με την συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 05/11/14.

Το Τμήμα θα τελεί υπό κατάληψη κατά το διάστημα 6-12/11/2014, όπου και θα πραγματοποιηθεί νέα γενική συνέλευση των φοιτητών.

Τμήμα Φυσικού

Σύμφωνα με απόφαση του συλλόγου των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών η οποία κατατέθηκε στη Γραμματεία του Τμήματος Φυσικού, το Τμήμα θα τελεί υπό κατάληψη κατά το διάστημα 6-7/11.

Τμήμα Χημικού

Σύμφωνα με απόφαση του συλλόγου των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών η οποία κατατέθηκε στη Γραμματεία του Τμήματος Χημικού, το Τμήμα θα τελεί υπό κατάληψη κατά το διάστημα 6-7/11.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr