Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο: Πρακτική Άσκηση φοιτητών στο εξωτερικό με υποτροφίες Erasmus+ 2016-2017

Για το ακαδημαϊκό έτος 2016‐2017, στο πλαίσιο της κινητικότητας φοιτητών και φοιτητρίων του ERASMUS+, δίνεται η δυνατότητα μετακίνησης φοιτητών/ τριών του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ώστε να πραγματοποιήσουν μια περίοδο πρακτικής άσκησης σε φορέα του εξωτερικού. 

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες  του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου θα πρέπει:

Α) από 22.06.2016 μέχρι 30.06.2016, να δηλώσουν ηλεκτρονικά το ενδιαφέρον τους,  συμπληρώνοντας  την ηλεκτρονική  φόρμα https://docs.google.com/forms/d/1t8eB0n2dc3vdX125eL5k-BvAqUeJNmFIJbu6nXULZDI/viewform να καταθέσουν την αίτηση (συν. αρχείο) με όλα τα δικαιολογητικά σε ηλεκτρονική μορφή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Είσαι Φοιτητής στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση Φοιτητών Χαροκόπειου Πανεπιστημίου» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του ΤΕΙ!

Β) από 22.06.2016 μέχρι 30.06.2016, να υποβάλλουν σε έντυπη μορφή όλα τα δικαιολογητικά τους, σε πρωτότυπη μορφή και σε αντίγραφο, στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης στο εξωτερικό, Γραφείο 302, Χαροκόπου 89, τηλ. 2109549116 κα Κωνσταντία Μπάρδα.

Σε συνημμένα αρχεία θα βρείτε την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, τα ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ, τα ΠΟΣΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ και την ΑΙΤΗΣΗ μέσω του Ομίλου της Πρακτικής Άσκησης στο εξωτερικό, που συντονιστής είναι το Πάντειο Πανεπιστήμιο.  

Ο πίνακας κατάταξης κατά προτεραιότητα των υποψηφίων φοιτητών Πρακτικής Άσκησης Erasmus+ θα ανακοινωθεί στους υποψηφίους τέλος Ιουλίου. 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ

ΑΙΤΗΣΗ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

ΓΝΩΣΗ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ – ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ

ΤΙΤΛΟΙ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ - ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ

ΠΟΣΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ

Περισσότερα νέα που αφορούν το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr