Με επιταγή η χορήγηση του Φοιτητικού Στεγαστικού Επιδόματος στο Χαροκόπειο

Με επιταγή η χορήγηση του Φοιτητικού Στεγαστικού Επιδόματος στο Χαροκόπειο

Το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ξεκίνησε τη χορήγηση του Φοιτητικού Στεγαστικού Επιδόματος ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 από την Τρίτη 17.12.2019.

Οι δικαιούχοι μπορούν να προσέρχονται καθημερινά από της 8:30 π.μ. - 14:30 μ.μ. στο λογιστήριο (γραφείο 116) του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου για να παραλάβουν την επιταγή τους.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Σε περίπτωση που ο δικαιούχος αδυνατεί να παραλάβει την επιταγή έχει τη δυνατότητα να εξουσιοδοτήσει κάποιον άλλον για την παραλαβή της. Η εξουσιοδότηση πρέπει να είναι πρωτότυπη και επικυρωμένη από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα.

Ο παραλαβών πρέπει να υποδείξει την αστυνομική του ταυτότητα προκειμένου να παραλάβει την επιταγή.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών