ήμουν φοιτητής,Πολυτεχνείο, Κρήτης Εκδήλωση στο Πολυτεχνείο Κρήτης: "Τι θα έκανα αν ήμουν φοιτητής"

Τι θα έκανα αν ήμουν φοιτητής

Η πρώτη εκδήλωση του Συλλόγου Νεανικής Επιχειρηματικότητας με θέμα ”Τι θα έκανα αν ήμουν φοιτητής” θα διεξαχθεί στο Πολυτεχνείο Κρήτης την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στη 1 το μεσημέρι στην αίθουσα Β1008 των κτηρίων των Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:


  • 13:00 – 13:15 Προσέλευση και Εγγραφές.

  • 13:15 – 13:30 Χαιρετισμοί από καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης.
  • 13:30 – 13:50 Παρουσίαση του συλλόγου “Youth Entrepreneurship Club” από τον Νίκο Νακόπουλο, φοιτητή του τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης.
  • 13:50 – 14:10 Communication Game από το Βασίλη Σουρλά, φοιτητή του τμήματος Μηχανικών Ορυκτών Πόρων.
  • 14:10 – 14:30 Παρουσίαση με θέμα “Τι θα έκανα αν ήμουν φοιτητής” από το Θάνο Παράσχο, ιδρυτής της iprovidenow.
  • 14:30 – 15:00 Ανοιχτή Συζήτηση.

Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη:

«Είσαι έτοιμος για μια διαφορετική φοιτητική ζωή;

Κάνε το πρώτο βήμα και ξεκίνα το ταξίδι σου για το μέλλον. Εκτός από τις ακαδημαϊκές σου υποχρεώσεις μπορείς να ασχοληθείς και με άλλες δραστηριότητες οι οποίες θα σε ευχαριστούν, θα σου δώσουν την δυνατότητα να αναπτύξεις ένα ευρύ κοινωνικό δίκτυο καθώς και θα συμβάλουν στη μετέπειτα επαγγελματική σου πορεία».

Ο Σύλλογος “Youth Entrepreneurship Club” ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2015 από 3 φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την δικτύωση των νέων με τις επιχειρήσεις. Ο Y.E.C. είναι ένας μη κερδοσκοπικός, μη κυβερνητικός οργανισμός που έχει ως στόχο την προώθηση της έννοιας της γυναικείας, νεανικής και κοινωνικής επιχειρηματικότητας, προβάλλοντας πάντα την πράσινη ανάπτυξη.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr