Ορκίστηκε για τρίτη φορά ο Γιάγκος Ραυτόπουλος: "Επιτρέψτε μας να μπορούμε να σπουδάζουμε πολλά πτυχία ταυτόχρονα" (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Ορκίστηκε για τρίτη φορά ο Γιάγκος Ραυτόπουλος: "Επιτρέψτε μας να μπορούμε να σπουδάζουμε πολλά πτυχία ταυτόχρονα"

Το δικό του μήνυμα προσπάθησε να περάσει ο πρώτος ανεξάρτητος πρόεδρος φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών Γιάγκος Ραυτόπουλος που ξαναορκίζεται τρίτη φορά από το Πανεπιστήμιο Πατρών, μετά από το Πολυτεχνείο και το Αριστείο στη Διοίκηση επιχειρήσεων τώρα αποκτώντας πτυχίο του Οικονομικού Τμήματος ξανά με βαθμό άνω του 8.

Χαρακτηριστικά ανέφερε στο μικρόφωνο: "Επιτρέψτε μας να μπορούμε να σπουδάζουμε πολλά πτυχία ταυτόχρονα, καταργήστε τον περιοριστικό νόμο...Δώστε την δυνατότητα σε όσους μπορούν και θέλουν να προσφέρουν στην Ελλάδα να το κάνουν"


Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα. Ο ίδιος δήλωσε στο facebook:

"Απευθύνω το αίτημα αυτό προσωπικά στον πρωθυπουργό, στο όνομα της αξίας της ελευθερίας που τραυματίζει ο νόμος της απαγόρευσης ταυτόχρονων σπουδών σε φοιτητές ανώτατης εκπαίδευσης.

"Επιτρέψτε μας να μπορούμε να

σπουδάζουμε πολλά πτυχία

Ταυτόχρονα...

Καταργήστε τον νόμο

Κυριάκο,

Δώστε την δυνατότητα σε

όσους θέλουν να προσφέρουν

στην Ελλάδα να το κάνοuν..."

Μην κόβετε τα φτερά ικανών νέων με πάθος για γνώση και όρεξη για σκληρή δουλειά, μην τους εξισώνετε προς τα κάτω...

Επιτρέψτε να γεννηθούν πανεπιστήμονες που θα κουβαλήσουν την Ελλάδα ψηλά στα φτερά που η ίδια τους χάρισε... λέτε τελικά να τον ακούσει ο Κυριάκος".

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr