Πρόεδρος Φ.Σ. Ιατρικής Πατρών: Η κατάσταση με τα αδέσποτα έχει οδηγηθεί στα άκρα - Δεκάδες επιθέσεις σε φοιτητές

Πρόεδρος Φ.Σ. Ιατρικής Πατρών: Η κατάσταση με τα αδέσποτα έχει οδηγηθεί στα άκρα - Δεκάδες επιθέσεις σε φοιτητές

Πανεπιστήμιο Πατρών: Η Πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου Ιατρικής τονίζει στα «Φοιτητικά Νέα» πως το τελευταίο περιστατικό επίθεσης από αδέσποτο σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή 11/10, όμως γενικότερα από την αρχή του ακαδημαϊκού έτους υπάρχουν εβδομαδιαίως περιστατικά.

Πιο αναλυτικά η Πρόεδρος του Φ.Σ. της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, Κωνσταντίνα Αντωνίνημίλησε στα «Φοιτητικά Νέα» για την κατάσταση που επικρατεί με τα αδέσποτα εντός του Ιδρύματος και ειδικότερα στο Τμήμα Ιατρικής:


"Η κατάσταση με τα αδέσποτα ζώα εντός του Τμήματος Ιατρικής έχει δυστυχώς ξεφύγει και δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή. Η εικόνα δεκάδων ζώων δεν μας τιμά. Οφείλουμε αρχικά να προστατέψουμε τη ζωή αυτών των αδέσποτων ζώων αλλά και να διασφαλίσουμε μια ποιοτική διαβίωση, η οποία σίγουρα δεν υπάρχει τώρα.

Ήδη έχουμε επικοινωνήσει με τον αρμόδιο Αντιπρύτανη αλλά δεν είναι δυστυχώς αρμοδιότητά του, αλλά του Δήμου. Μετά το κλείσιμο του Σταθμού Μέριμνας Ζώων στην Πανεπιστημιούπολη, η κατάσταση έχει οδηγηθεί στα άκρα.

Δεκάδες φοιτητές είναι "θύματα" επίθεσης είτε κατά τις πρωινές ώρες των μαθημάτων είτε κατά τις βραδινές ώρες που φεύγουν από τις εφημερίες από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στο Νοσοκομείο. Πρέπει κάτι να γίνει!"

Βίντεο με τα αδέσποτα εντός του Τμήματος

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr