Φοιτητής έπαιρνε μάτι φοιτήτριες καθώς έκαναν ντους στην Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Πατρών!

Φοιτητής έπαιρνε μάτι φοιτήτριες καθώς έκαναν ντους στην Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Πατρών!

Περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης έγινε, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται από φοιτητές σε σελίδα μέσου κοινωικής δικτύωσης, στα μπάνια του κτιρίου της φοιτητικής εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην καταγγελία που έχει γίνει, ένας 22χρονος φοιτητής, που δεν μένει μέσα στην φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Πατρών, πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να παρακολουθεί φοιτήτριες που έκαναν το ντους τους.


Τη συγκεκριμένη ώρα που τις παρακολουθούσε, στο ντους βρίσκονται συνήθως οι φοιτήτριες της εστίας που ετοιμάζονται για να βγουν. Ο νεαρός, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε έφαγε αρκετό ξύλο από αυτούς που τον είδαν, ενώ έχει θεαθεί ξανά να παρακολουθεί, στα ντους της εστίας, αλλά τότε τους είχε ξεφύγει.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ανάρτηση δεν είναι το πρώτο παρόμοιο περιστατικό που συμβαίνει στην φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Πατρών. Αξίζει να αναφερθεί ότι στην καταγγελία που γίνεται σε σελίδα μέσου κοινωικής δικτύωσης αναγράφονται όλα τα στοιχεία του φοιτητή που φέρεται να έκανε «μάτι» στα ντους της εστίας.

Αναλυτικά στην καταγγελία αναφέρονται τα εξής:

«Την Παρασκευή 16/3 σημειώθηκε περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης στα μπάνια του Α κτηρίου της ΦΕΠΠ. Νωρίς το βράδυ (την ώρα που συνήθως οι οικότροφες/οι κάνουν μπάνιο) πιάσαμε εξωεστιακό να παρακολουθεί άτομα στο ντουζ εν άγνοια τους. ΟΝΟΜΑ: Κ. Κ. 22 ΕΤΩΝ ΠΑΤΡΙΝΟΣ. Το ξύλο που έφαγε δεν αρκεί για να θεωρήσουμε το πρόβλημα λήξαν.

Ο ίδιος λόγω του συγκεκριμένου κόκκινου μπουφάν που φορούσε, έχει θεαθεί ξανά και έχει ξεφύγει. Το περιστατικό έχει ξανασυμβεί και τέτοια βδελύγματα ανενόχλητα θα το επαναλαμβάνουν. Τα λοιπά στοιχεία τον είναι γνωστά, η στοχοποίηση του θα είναι άμεση.

Η σεξιστική κουλτούρα της πατριαρχικής κοινωνίας καλλιεργεί και ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές, αυτή η κοινωνία που παράγει σεξιστές, βιαστές, κατασκευάζει και τις δικαιολογίες που τους απαλλάσσουν.

Τέτοια περιστατικά δεν χωρούν σιωπή ούτε ελαφρύ χιουμοράκι...»

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα του Πανεπιστημίου Πατρών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr