Καθηγητής του ΠΑΜΑΚ ξεκίνησε καθιστική διαμαρτυρία - Φοιτητής μαζεύει υπογραφές για την απομάκρυνση του!

Καθηγητής του ΠΑΜΑΚ ξεκίνησε καθιστική διαμαρτυρία - Φοιτητής μαζεύει υπογραφές για την απομάκρυνση του!

Ο καθηγητής του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών (ΔΕΣ), Γεώργιος Βοσκόπουλος, ξεκίνησε χθες καθιστική διαμαρτυρία «σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την έλλειψη δημοκρατίας, αξιοκρατίας και ισονομίας που θα όφειλε να χαρακτηρίζει έναν πανεπιστημιακό χώρο» όπως ανέφερε σε ανακοίνωση που απέστειλε στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr την προηγούμενη εβδομάδα.

Αίτημα με σύγκλιση Συγκλήτου προς τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας απέστειλε ο καθηγητής Γεώργιος Βοσκόπουλος, μετά από ανάρτηση εγγράφου από φοιτητή στο διαδίκτυο και αφορά συλλογή υπογραφών για την απομάκρυνση του καθηγητή από το τμήμα.


Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του καθηγητή έχει ως εξής:

Προς,
Πρύτανη ΠΑΜΑΚ

Με την παρούσα αιτούμαι σύγκλιση Συγκλήτου με θέμα την ενημέρωση και λήψη απόφασης για την ανάρτηση στο google εγγράφου από φοιτητή του τμήματος ΔΕΣ ο οποίος φέρεται να εκπροσωπεί τους φοιτητές του τμήματος και αφορά συλλογή υπογραφών για την απομάκρυνση μου από το τμήμα".

Η δημοσιοποίηση του εγγράφου με πλήττει προσωπικά, εμπεριέχει δυσφημιστικό και αναληθές περιεχόμενο και πρέπει να αντιμετωπιστεί θεσμικά από το πανεπιστήμιο.

Μετά τιμής,
Γ. Βοσκόπουλος, αναπλ. καθ, τμήμα ΔΕΣ
*Δε έχει γίνει καμία ενέργεια μεχρι σήμερα από τον κ. Ζαπράνη

Οι λόγοι που οδήγησαν τον καθηγητή του ΠΑΜΑΚ σε καθιστική διαμαρτυρία

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr