«Ημέρα Αθλητισμού» στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

«Ημέρα Αθλητισμού» στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Αθλητικό πρόγραμμα με ελεύθερη συμμετοχή για το κοινό, αγώνες, βραβεύσεις, ομιλία, επιδείξεις χορού και καράτε, μεταξύ των δραστηριοτήτων.

«Ημέρα Αθλητισμού» θα είναι η ερχόμενη Τρίτη, 23 Μαΐου 2017 στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, όπου θα πραγματοποιηθεί πλήθος δραστηριοτήτων μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται αθλητικό πρόγραμμα με ελεύθερη συμμετοχή για το κοινό, αγώνες, βραβεύσεις, ομιλία, επιδείξεις χορού και καράτε, όπως και μουσικό πρόγραμμα.


Σκοπός της εκδήλωσης, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, είναι η ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος, η καλλιέργεια αθλητικών δεξιοτήτων και η γνωστοποίηση των αθλητικών δράσεων που πραγματοποιεί το Γραφείο Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Φοιτητές του ΠΑΜΑΚ δημιούργησαν ιστοσελίδα με απλά οικονομικά

Το πρόγραμμα των αθλητικών δραστηριοτήτων θα αρχίσει στις 11 το πρωί της Τρίτης, στο Γήπεδο Αθλοπαιδιών με τον τελικό αγώνα πετοσφαίρισης. Θα ακολουθήσει στη 1 μ.μ. μάθημα αερόμπικ (ανοιχτό για το κοινό) από την Αλεξάνδρα Λαϊλόγλου (Ph.D-ΕΕΠ Φυσικής Αγωγής ΠΑ.ΜΑΚ) και στις 2 μ.μ. ο τελικός αγώνας καλαθοσφαίρισης και η απονομή κυπέλλου στη νικήτρια ομάδα.

Παράλληλα, στις 4 μ.μ., στο Αμφιθέατρο 14, θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Προέδρου των Ελλήνων Παραολυμπιονικών, Σίμου Παλτσανιτίδη, με τίτλο «Ανθρώπινες αξίες-πρόσβαση στη ζωή-ολυμπιακά ιδεώδη», ενώ στη συνέχεια θα γίνουν οι βραβεύσεις των φοιτητών – αθλητών/τριών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που διακρίθηκαν στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στις 5 μ.μ. θα παρουσιαστεί μουσικό πρόγραμμα από το Χορωδιακό Σύνολο του Τμήματος ΜΕΤ και η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τις παρουσιάσεις της χορευτικής ομάδας Tango, του τμήματος Karate και του τμήματος Capoeira Angola (βραζιλιάνικος χορός).

Περισσότερα φοιτητικά νέα που αφορούν το ΠΑΜΑΚ στην κατηγορία «Πανεπιστήμιο Μακεδονίας» του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr