Κλειστά λόγω σεισμού Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ στα Ιωάννινα

Κλειστά λόγω σεισμού Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ στα Ιωάννινα

Δεν θα λειτουργήσουν την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016 τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημόσια και Ιδιωτικά) στους Δήμους Ιωαννιτών, Ζίτσας και Πωγωνίου, καθώς επίσης το Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ.

Την απόφαση αυτή έλαβε σήμερα  το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Ιωαννίνων, με  αφορμή   τη  σεισμική δραστηριότητα που αναπτύσσεται σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προς όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας

Ύστερα από απόφαση των αρμόδιων φορέων λόγω των μετασεισμικών δονήσεων δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο, Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016 το διοικητικό, ερευνητικό και εκπαιδευτικό έργο του Πανεπιστημίου.

Από την Πρυτανεία

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών