Πρακτική άσκηση, φοιτητών, Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Πρακτική άσκηση φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Πρακτική άσκηση φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ανακοινώνει στους φοιτητές την έναρξη του νέου Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2014-2020. Στο νέο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης θα συμμετέχουν 14 τμήματα του Πανεπιστημίου μας, καθώς προστίθενται τα Τμήματα Φυσικής και Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής - Ψυχολογίας, ενώ μελλοντικά θα ενταχθεί και το νέο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών.

Σύντομα θα ανακοινωθούν ενημερωτικές εκδηλώσεις για κάθε σχολή, ενόψει των νέων κύκλων του προγράμματος που θα πραγματοποιηθούν την Άνοιξη (Απρίλιος – Μάιος) και το Καλοκαίρι 2016. Στις εκδηλώσεις, οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα ενημερωθούν αναλυτικά για όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τη συμμετοχή στο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης (διαθέσιμες θέσεις, διαδικασία αίτησης, ημερομηνίες κ.α.)


Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης προτρέπει τους ενδιαφερόμενους φοιτητές να παρακολουθούν συστηματικά τις ανακοινώσεις του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης (http://gpa.uoi.gr) καθώς και τις ανακοινώσεις των ιστότοπων των τμημάτων τους.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι για όλες τις διαθέσειμες Θέσεις Πρακτικής Άσκησης; ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη:

Είσαι Φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr