Παν. Δυτικής Μακεδονίας: Ολοκληρώθηκε η εξεταστική με φυσική παρουσία φοιτητών

Εξεταστική με φυσική παρουσία φοιτητών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας υπό την επίβλεψη της Επιτροπής Διαχείρισης Υγειονομικής Κρίσης.

Με επιτυχία και χωρίς κανένα πρόβλημα ολοκληρώθηκε η διαδικασία της εξεταστικής με φυσική παρουσία των φοιτητών. Στην εξεταστική συμμετείχαν πάνω από 300 φοιτητές που προέρχονταν από τα Τμήματα, Μηχανολόγων Μηχανικών, Χημικών Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, και Σχολής Καλών Tεχνων.

Η όλη διαδικασία που ξεκίνησε στις 22-6-2020 και ολοκληρώθηκε στις 7-7-2020, τελούσε υπό την επίβλεψη της Επιτροπής Διαχείρισης Υγειονομικής Κρίσης που θέσπισε έγκαιρα το Πανεπιστήμιο ΔΜ.

Με βάση το εγχειρίδιο της επιτροπής , τις οδηγίες του ΕΟΠΥ, και τις επισημάνσεις του υπεύθυνου για τα προσωπικά δεδομένα ( DPO ) του Πανεπιστήμιου, τηρηθήκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα:
καθημερινές απολυμάνσεις των χώρων, αποστάσεις στις αίθουσες , αντισηπτικά και μάσκες για κάθε φοιτητή, θερμομετρήσεις πριν και μετά την εξέταση, αερισμός χώρων κτλ . Η όλη διαδικασία αποτελεί οδηγό και για τις επόμενες εξεταστικές περιόδους ανάλογα βέβαια με την πορεία της υγειονομικής κρίσης.

Για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας πρέπει να σημειωθεί η εθελοντική προσφορά των

1. Μελών της επιτροπής
Κουράκος Μ. (Τμήμα Μαιευτικής) Παπουτσής Δ. (Τμήμα Μαιευτικής) Τζητηρίδου Μ. (Τμήμα Μαιευτικής) Βεντούλης Ι. (Τμήμα Εργοθεραπείας) Κατσιάνα Κ. (Τμήμα Εργοθεραπείας) Ανδρεοπούλου Α. (Τμήμα Εργοθεραπείας) Κυριακίδου Μ. (Τμήμα Εργοθεραπείας) Μανομενίδης Γ. (Τμήμα Εργοθεραπείας) Εσκιτζής Π. (Τμήμα Μαιευτικής )
2. Πρόεδρων των τμημάτων
Γ.Νενες ( Μηχανολόγων Μηχανικών)
Ζ.Φροντιστης ( Χημικών Μηχανικών )
Ι. Ζιωγας ( Σχολής Καλών Tεχνων )
3. Φοιτητών του Μεταπτυχιακού Προγράμματος – Ενεργειακές Επενδύσεις και Περιβάλλον
4. Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης
5. Δήμου Κοζάνης

Σημείο αναφοράς της όλης διαδικασίας ήταν η ασφάλεια των φοιτητών μας και προς την κατεύθυνση αυτή το Πανεπιστήμιο ΔΜ θα συνεχίζει να εργάζεται και στην επόμενη χρονική περίοδο.

Με τιμη
Τσανακτσίδης Κ.
Πρόεδρος: ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Υγείας – Π.Δ.Μ.

Πολυτεχνική Παν. Δυτικής Μακεδονίας: Οι παρούσες αντιστοιχίες θέτουν υπό αμφισβήτηση δύο από τα πέντε Τμήματα της Σχολής

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr