Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Συμπληρώθηκαν δύο εβδομάδες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης – Καλύπτεται το 99,7% των προπτυχιακών μαθημάτων

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ανταποκρινόμενο στις ανάγκες που επιτάσσουν οι έκτακτες συνθήκες παγκοσμίως, ξεκίνησε την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και για τα 22 προπτυχιακά τμήματά του, στις 26 Μαρτίου.

Επιδεικνύοντας γρήγορα αντανακλαστικά, προχώρησε σε ταχεία επιμόρφωση των μελών ΔΕΠ προκειμένου να εξοικειωθούν με το λογισμικό που χρησιμοποιείται (zoom), σε διαγωνιστική διαδικασία για την προμήθεια του αναγκαίου τεχνικού εξοπλισμού για την απρόσκοπτη λειτουργία των μαθημάτων, ύψους 73.500 €, στη σύσταση επιτροπής τεχνικής υποστήριξης και στη σύσταση επιτροπής διασφάλισης ποιότητας στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Το αποτέλεσμα αυτής της συντονισμένης προσπάθειας μας δικαίωσε, καθώς τόσο το εκπαιδευτικό προσωπικό όσο και οι φοιτητές μας την αγκάλιασαν. Απόδειξη το γεγονός ότι μέσω της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης το Ίδρυμα καλύπτει το 99,7% των προπτυχιακών μαθημάτων του και το 100% των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών, κατατάσσοντας το στις πρώτες θέσεις των ΑΕΙ της χώρας.

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, δε θα σταματήσει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία του, δημιουργώντας αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς στους φοιτητές και στις οικογένειες αυτών. 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr