Θύμα ομαδικού βιασμού είχε πέσει πέρυσι η φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου – Τι λέει συμφοιτήτρια της

Είχε απευθυνθεί στην αστυνομία για να υποβάλλει μήνυση, ωστόσο οι αστυνομικοί φέρονται να την απέτρεψαν, επειδή... είχε περάσει μια εβδομάδα!

Ολοένα και πιο αποτρόπαια και ειδεχθή στοιχεία και πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, τόσο αναφορικά με τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδης όσο και για τα όσα είχε περάσει στο παρελθόν.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή του ΣΚΑΪ "Μαζί σου", με την Τατιάνα Στεφανίδου, η 21ρονη είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού πριν έναν χρόνο!

Μαρτυρίες φίλων της φοιτήτριας που επικαλείται η εκπομπή, κάνουν λόγο ότι η κοπέλα, μια εβδομάδα μετά τον βιασμό, είχε απευθυνθεί στην αστυνομία προκειμένου να υποβάλλει μήνυση, ωστόσο οι αστυνομικοί φέρονται να την απέτρεψαν!

Όπως ανέφερε μια από της φίλες της κοπέλας (συμφοιτήτρια), η Ελένη Τοπαλούδη έπεσε πέρυσι θύμα βιασμού ο οποίος βιντεοσκοπήθηκε. Έκτοτε η κοπέλα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ είχε ζητήσει ψυχολογική. 

«Γνωρίζω την Ελένη από το πρώτο έτος του Πανεπιστημίου. (…) Στο δεύτερο έτος παρατήρησα αλλαγή στη συμπεριφορά της. Να σημειώσω ότι η κολλητή της φίλη σκοτώθηκε στο πρώτο έτος σε δυστύχημα. Από τότε άρχισα να βλέπω διαφορά. (…) Τον Φεβρουάριο του 2018 μου είχε εκμυστηρευτεί κάτι πολύ προσωπικό της. Δεν ξέρω πότε ακριβώς, αλλά μου είπε ότι λίγους μήνες νωρίτερα είχε βιαστεί από τρία άτομα τα οποία ήταν από τον Αρχάγγελο Ρόδου. Την είχαν βιντεοσκοπήσει και μάλιστα ντρεπόταν γι’ αυτό. Μετά το συμβάν έκοψε τα μαλλιά της και ζήτησε από ειδικό ψυχολογική στήριξη».

Μάλιστα, από τον Αρχάγγελο κατάγεται ένας από τους κατηγορούμενους.

Η φίλη της Ελένης περιέγραψε ότι απευθύνθηκαν στην αστυνομία για να καταγγείλουν το περιστατικό, ωστόσο τις... έδιωξαν, καθώς είχε περάσει μια εβδομάδα.

«Τον Νοέμβριο του 2017 εγώ και η θανούσα μαζί με δύο ακόμη κοπέλες πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα Ρόδου για να καταγγείλει τον βιασμό και τη βιντεοσκόπηση. Η καταγγελία έγινε μια εβδομάδα μετά τον βιασμό. Εκεί της είπαν ότι δεν γινόταν κάτι για την περίπτωσή της γιατί είχε περάσει αρκετό διάστημα. Μετά από αυτό που της συνέβη της δημιουργήθηκε έντονη φοβία.

Το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, δήλωσε αναρμόδιο να καταγράψει την καταγγελία, η οποία δεν υπάρχει στο βιβλίο συμβάντων. Κανείς ωστόσο όπως φαίνεται δεν ασχολήθηκε να καθοδηγήσει την κοπέλα ώστε να απευθυνθεί στο Τμήμα Ασφαλείας που είναι το αρμόδιο και που συνήθως βρίσκεται στο ίδιο κτίριο με το αστυνομικό τμήμα!

Τον ομαδικό βιασμό επιβεβαίωσε κι άλλη φίλη της Ελένης με την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Μου είπε ότι είχε υποστεί βιασμό από τρία άτομα. Πέρυσι. Μου είχε πει ότι ντρεπόταν γι’ αυτό και γι’ αυτό είχε κόψει τα μαλλιά της» είπε μεταξύ άλλων η δεύτερη φίλη της.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr