Ειδική συνάντηση υποδοχής και γνωριμίας με τον πρώτο φοιτητή από κάθε Τμήμα του ΕΚΠΑ

Ειδική συνάντηση υποδοχής και γνωριμίας με τον πρώτο φοιτητή από κάθε Τμήμα του ΕΚΠΑ

Με τον πρώτο/-η φοιτητή/-τήτρια που εισήχθη μέσω των πανελληνίων εξετάσεων σε κάθε Τμήμα του ΕΚΠΑ είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν σε μια ειδική τελετή υποδοχής και γνωριμίας οι Πρυτανικές Αρχές του Ιδρύματος, σήμερα, 26/9, στο ιστορικό κεντρικό κτήριο του Ιδρύματος, στην Παλαιά Αίθουσα Συγκλήτου.

Ο Πρύτανης, καθηγητής Μ.-Α. Δημόπουλος, υποδέχθηκε τους νεοεισαχθέντες φοιτητές, τους συνεχάρη για την σημαντική επιτυχία τους και τους ευχήθηκε υγεία και καλή επιτυχία στις σπουδές τους στο ΕΚΠΑ. Ο κ. Δημόπουλος επισήμανε τον συμβολισμό αυτής της συνάντησης και αναφέρθηκε στο σύνολο των φοιτητών του ΕΚΠΑ, οι οποίοι αποτελούν τους καλύτερους "πρεσβευτές" του Ιδρύματος, ιδιαιτέρως, μάλιστα, μετά και την αποφοίτησή τους.


Ας μην λησμονούμε ότι το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών είναι πόλος έλξης των υποψηφίων στις πανελλήνιες εξετάσεις με τις σχεδόν καλύτερες επιδόσεις.

Τις επόμενες ημέρες τα Τμήματα του Ιδρύματος θα οργανώσουν ειδικές τελετές υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών και φοιτητριών.

Είσαι Φοιτητής στο ΕΚΠΑ; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση Φοιτητών ΕΚΠΑ» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Ιδρύματος!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr