Κατέκτησε τον κόσμο η Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ - Στις 6/7 ειδική τελετή για τους διακριθέντες φοιτητές

Ειδική τελετή για τους διακριθέντες φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ σε διεθνείς νομικούς διαγωνισμούς

Οι υψηλού επιπέδου, κατά γενική ομολογία, συμμετοχές και οι διακρίσεις των φοιτητών της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ σε διεθνείς νομικούς διαγωνισμούς θα παρουσιασθούν σε ειδική τελετή, παρουσία της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου.

Οι φοιτήτριες και οι φοιτητές της Νομικής κατά τη διάρκεια του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους συμμετείχαν σε εγνωσμένου κύρους διεθνείς νομικούς διαγωνισμούς, κατακτώντας πρωτιές, μετάλλια, ειδικές διακρίσεις και αποσπώντας τον έπαινο για τη νομική συγκρότησή τους, καθώς και για το ήθος τους.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016 και ώρα 12.00 στην Μεγάλη Αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30).

Δείτε μέσα από τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, τις διακρίσεις των φοιτητών της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ

Είσαι Φοιτητής της Νομικής Αθηνών; Μείνε Ενημερωμένος. Δες ΕΔΩ

Χαιρετισμό θα απευθύνει η Α.Ε. ο Προέδρος της Δημοκρατίας.

Πέρας προσέλευσης: 11.40΄

Παρακαλούμε να επιδεικνύετε

την πρόσκληση κατά την είσοδο

Π.Α: email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Προσφώνηση από τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή κύριο Μελέτιο-Αθανάσιο Κ. Δημόπουλο.
  • Χαιρετισμός από την Α.Ε. τον Προέδρο της Δημοκρατίας Κύριο Προκόπιο Παυλόπουλο.
  • Χαιρετισμός από την Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής, καθηγήτρια κυρία Διονυσία Καλλινίκου.
  • Παρουσίαση των διεθνών διαγωνισμών και διακρίσεων του Τομέα Διεθνών Σπουδών της Νομικής Σχολής από τον Διευθυντή του Τομέα, καθηγητή κύριο Χαράλαμπο Παμπούκη.
  • Παρουσίαση του διεθνούς διαγωνισμού Εικονικής Δίκης Ρωμαϊκού Δικαίου (I.R.L.M.C.) από την επίκουρη καθηγήτρια της Νομικής Σχολής κυρία Αθηνά Δημοπούλου.
  • Απονομή των τιμητικών διπλωμάτων στους διακριθέντες φοιτητές από την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κύριο Προκόπιο Παυλόπουλο.

Περισσότερα νέα που αφορούν την Νομική Σχολή Αθηνών μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr