Πρωθυπουργός: Έχουν στήσει φάμπρικα αντιγραφών στην ΑΣΟΕΕ

Πρωθυπουργός: Έχουν στήσει φάμπρικα αντιγραφών στην ΑΣΟΕΕ

Στο περιστατικό των μαζικών αντιγραφών στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πατρών αλλά και του Πανεπιστημίου Πατρών (που έφεραν στο φως της δημοσιότητας τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr), με πρωταγωνιστή την παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, στην απάντησή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το άσυλο στα Πανεπιστήμια.

«Έχετε όραση επιλεκτική. Τους Ρουβίκωνες, τους βλέπετε. Αλλά δεν βλέπετε το δικό σας πρόσωπο μέσα στα κραυγαλαία περιστατικά ανομίας και διαφθοράς μέσα στα Πανεπιστήμια», σημείωσε ο Πρωθυπουργός κατά την σημερινή του ομιλία. 


«Βλέπετε τα περιστατικά έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, αλλά για κάποιο λόγο η ματιά σας σταματάει στην είσοδο του κτηρίου. Δεν πάει λίγο παραμέσα», είπε ακόμη.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε: «Δεν βλέπετε πως στο ίδιο το πανεπιστήμιο αυτό η φοιτητική σας παράταξη συνελήφθη να έχει στήσει μια ολόκληρη φάμπρικα για να κάνει αντιγραφή στις εξετάσεις.»

«Ολόκληρο σύνθετο σύστημα με smartphones, ενδοεπικοινωνία, τα πάντα. Και πριν λίγο καιρό, στην Πάτρα, πάλι η παράταξής σας, η ΔΑΠ, βγήκε και υποστήριξε δημοσίως τους 106 φοιτητές που αντέγραψαν και παρέδωσαν όλοι σχεδόν την ίδια εργασία», ανέφερε.

Τι δήλωσε ο Πρωθυπουργός για την «Ανομία στα Πανεπιστήμια» – Μητσοτάκης: Ο νόμος για το Πανεπιστημιακό άσυλο θα καταργηθεί

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr