ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ: ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ:

Παρακαλούμε να μην παραλείψετε να εκτυπώσετε και να δώσετε στο φορέα σας το έγγραφο με τίτλο Έκθεση Αξιολόγησης Φορέα (Προσοχή: ΝΕΟ ΕΓΓΡΑΦΟ - βρίσκεται μαζί με τα υπόλοιπα έγγραφα Παρουσιολόγιο φοιτητών, Αναλυτική Έκθεση Πεπραγμένων Ασκούμενου Φοιτητή και Βεβαίωση ολοκλήρωσης της Πρακτικής Άσκησης στο συνημμένο συμπιεσμένο φάκελο) να το συμπληρώσει και να μας το φέρετε μαζί με όλα τα υπόλοιπα έγγραφα.

Ανακεφαλαιώνουμε και για να σας διευκολύνουμε, σας ενημερώνουμε ότι πλέον τα συνολικά έγγραφα που πρέπει να φέρετε έως τις 5 Σεπτεμβρίου είναι τα εξής:

1. Ένα (1) συμφωνητικό συνεργασίας υπογεγραμμένο από τον ιδρυματικά υπεύθυνο της Πρακτικής Άσκησης, το φοιτητή και τον υπεύθυνο του συνεργαζόμενου φορέα.

2. Απογραφικό δελτίο εξόδου, στο οποίο θα αναγράψετε το ονοματεπώνυμό και το τηλέφωνό σας στην κορυφή και θα το υπογράψετε. Μην παραλείψετε τα στοιχεία σας διότι το απογραφικό θα θεωρηθεί άκυρο!

3. Βεβαίωση ολοκλήρωσης πρακτικής άσκησης υπογεγραμμένη από τον υπεύθυνο του συνεργαζόμενου φορέα.

4. Παρουσιολόγιο υπογεγραμμένο από το φοιτητή και τον υπεύθυνο του συνεργαζόμενου φορέα.

5. Αναλυτική Έκθεση Πεπραγμένων συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη μόνο από το φοιτητή.

6. Έκθεση Αξιολόγησης Φορέα (ΤΟ ΝΕΟ ΕΓΓΡΑΦΟ)

Υπενθυμίζεται πως τα έγγραφα πρέπει να παραδοθούν μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες κλεισίματος και πληρωμών. Όσοι δε δύνανται να παραστούν αυτοπροσώπως μέχρι τις 5/9 παρακαλούνται να αποστείλουν ταχυδρομικώς με courier (με δική τους επιβάρυνση) τα έγγραφα ορθά συμπληρωμένα και μέσα στα προαναφερθέντα χρονικά όρια.

Παρακαλούμε να μην αμελήσετε την παράδοση των εγγράφων.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 8/8/2016

Υπενθυμίζουμε πως τα παραδοτέα έγγραφα, τα οποία πρέπει να προσκομίσουν οι φοιτητές στο Γραφείο Πρακτικής μετά τη λήξη της Πρακτικής τους Άσκησης, είναι τα ακόλουθα:

Ένα (1) συμφωνητικό συνεργασίας υπογεγραμμένο από τον ιδρυματικά υπεύθυνο της Πρακτικής Άσκησης, το φοιτητή και τον υπεύθυνο του συνεργαζόμενου φορέα.

Απογραφικό δελτίο εξόδου, στο οποίο θα αναγράψετε το ονοματεπώνυμό και το τηλέφωνό σας στην κορυφή και θα το υπογράψετε. Μην παραλείψετε τα στοιχεία σας διότι το απογραφικό θα θεωρηθεί άκυρο!

Βεβαίωση ολοκλήρωσης πρακτικής άσκησης υπογεγραμμένη από τον υπεύθυνο του συνεργαζόμενου φορέα.

Παρουσιολόγιο υπογεγραμμένο από το φοιτητή και τον υπεύθυνο του συνεργαζόμενου φορέα.

Αναλυτική Έκθεση Πεπραγμένων συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη μόνο από το φοιτητή.

Υπενθυμίζεται πως τα έγγραφα πρέπει να παραδοθούν μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες κλεισίματος και πληρωμών. Όσοι δε δύνανται να παραστούν αυτοπροσώπως μέχρι τις 5/9 παρακαλούνται να αποστείλουν ταχυδρομικώς με courier (με δική τους επιβάρυνση) τα έγγραφα ορθά συμπληρωμένα και μέσα στα προαναφερθέντα χρονικά όρια. Παρακαλούμε να μην αμελήσετε την παράδοση των εγγράφων.

Διεύθυνση:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Υπ' όψιν κυρίου Γουδέλη

Δ/νση: Ιωάννου Θεοτόκη 72, 49100, Κέρκυρα|Ελλάδα

Τηλ.: 2661087306

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά με τα έγγραφα προς συμπλήρωση ενημερώνουμε τους φοιτητές πως το Παρουσιολόγιο πρέπει να υπογράφεται από το φοιτητή και τον υπεύθυνο του φορέα, η βεβαίωση ολοκλήρωσης Πρακτικής Άσκησης από τον υπεύθυνο του συνεργαζόμενου φορέα και η αξιολόγηση της Πρακτικής Άσκησης από το φοιτητή και μόνο.

Παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε τα ακόλουθα έγγραφα να κατατεθούν στο γραφείο Πρακτικής Άσκησης την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου αυστηρά, αλλιώς δε θα μπορέσει να ολοκληρωθεί η πρακτική σας άσκηση και να προχωρήσει η πληρωμή σας.

Κατόπιν ενημέρωσης από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων οι φοιτητές που πραγματοποιούν την Πρακτική τους Άσκηση μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ πρέπει να συμπληρώσουν από κοινού με τους συνεργαζόμενους φορείς τα ακόλουθα έγγραφα και να τα παραδώσουν στο γραφείο Πρακτικής Άσκησης την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου μαζί με το απογραφικό δελτίο εξόδου και ένα συμφωνητικό συνεργασίας, τα οποία βρίσκονται ήδη στην κατοχή τους.

Ο συνημμένος φάκελος περιλαμβάνει την Έκθεση Αξιολόγησης Φορέα (Νέο Έγγραφο), το Παρουσιολόγιο φοιτητών, την Αναλυτική Έκθεση Πεπραγμένων Ασκούμενου Φοιτητή και τη Βεβαίωση ολοκλήρωσης της Πρακτικής Άσκησης.

Η σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών του Ιόνιου Πανεπιστημίου (ΕΔΩ)

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr