Ο πρόεδρος του ΕΑΠ διαμαρτυρήθηκε έντονα στη Διοίκηση των ΕΛΤΑ

Ο πρόεδρος του ΕΑΠ διαμαρτυρήθηκε έντονα στη Διοίκηση των ΕΛΤΑ

Ο Πρόεδρος του ΕΑΠ, Καθηγητής Βασίλης Καρδάσης με ανακοίνωση πληροφορεί τους φοιτητές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, ότι μετά τη γνωστοποίηση περιστατικών διακίνησης μέσω των υπηρεσιών ΕΛΤΑ διαφημιστικού υλικού φροντιστηρίων κατά την παράδοση του εκπαιδευτικού υλικού στους φοιτητές πολλών περιοχών, ο Πρόεδρος του ΕΑΠ διαμαρτυρήθηκε έντονα στη Διοίκηση των ΕΛΤΑ.

Η απάντηση των ΕΛΤΑ (Ελληνικών Ταχυδρομείων) στην καταγγελία που απέστειλε το ΕΑΠ έχει ως εξής:


Κύριε Πρόεδρε,

Σχετικά με το θέμα που ανέκυψε, κατά την επίδοση στους φοιτητές των δεμάτων του Πανεπιστημίου σας με επικολλημένο διαφημιστικό φυλλάδιο φροντιστηρίου σε Ταχυδρομικά Καταστήματα, σας πληροφορούμε ότι, ύστερα από την καταγγελία στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πελ/νήσου - Δυτ. Ελλάδας αποκαταστάθηκε άμεσα η διαδικασία επίδοσης των δεμάτων.

Παράλληλα, δόθηκε εντολή για κατεπείγουσα διοικητική έρευνα από την αρμόδια υπηρεσιακή λειτουργία για τα αποτελέσματα της οποίας, θα σας ενημερώσουμε στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας μας.

Τα ΕΛΤΑ δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη συνεργασία με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και κσταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την διαρκή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Διαβάστε ακόμη: Ιδρύει παραρτήματα σε εννέα πόλεις το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ)

καταγγελία εαπ ελτα φροντιστήριο

Περισσότερα νέα που αφορούν το ΕΑΠ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr