Συνάντηση Φοιτητικών Συλλόγων με τον Πρόεδρο ΕΑΠ για τις δόσεις στα δίδακτρα

Αντιδράσεις προκάλεσε στην φοιτητική κοινότητα η ανακοίνωση του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) για την μείωση των δόσεων για τα δίδακτρα φοίτησης για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.

Η ανακοίνωση που απέστειλε στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φοιτητών & Αποφοίτων της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) έχει ως εξής:

Την Παρασκευή 17/6/2016 και ώρα 10πμ πραγματοποιήθηκε συνάντηση των ενεργών Φοιτητικών Συλλόγων ΔΕΟ-ΕΛΠ και ΕΠΟ με τον Πρόεδρο ΕΑΠ κο Καρδάση, την Αντιπρόεδρο ΕΑΠ κα Χατζηγιάννη και προς το τέλος της συνάντησης ήρθε και ο Αντιπρόεδρος ΕΑΠ κος Κροντηράς, σε κλίμα άριστης συνεργασίας, η οποία κράτησε περίπου 3 ώρες.

Η ενημέρωση του Προέδρου κου Καρδάση για τα οικονομικά ζητήματα που έχουν προκύψει στην πανεπιστημιακή κοινότητα της τελευταίες μέρες ήταν αναλυτικότατη και μας ανέφερε τους λόγους που το Πανεπιστήμιου ΔΕΝ μπορεί να αλλάξει την τελική ημερομηνία των δόσεων και να την μεταφέρει μέχρι τέλος Δεκεμβρίου 2016, δηλαδή ότι ίσχυσε και στην περσινή περίοδο. (το ζητήσαμε ομόφωνα όλοι οι Σύλλογοι).

Πρέπει να μάθουμε όλοι ότι στην ζωή δεν υπάρχουν μόνο τα αυτονόητα αλλά και τα ευνόητα!!!!!

Ελπίζουμε και αισιοδοξούμε ότι η νέα Διοικούσα να δώσει μία ακόμα μεγάλη τελευταία ευκαιρία στην φοιτητική κοινότητα ώστε να μην αλλάξει σχέδια και προσανατολισμό και να μας βοηθήσει στην καλύτερη και ποιοτική συνέχιση των σπουδών μας.

Θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες αναλυτική δήλωση - ενημέρωση από την Διοικούσα για αυτό το θέμα.

Είσαι Φοιτητής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου;

Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών ΕΑΠ» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!

Περισσότερα νέα για το ΕΑΠ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr