ΕΑΠ: Εικόνες από την απονομή Μεταπτυχιακών Τίτλων στους φοιτητές της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών

ΕΑΠ: Εικόνες από την απονομή Μεταπτυχιακών Τίτλων στους φοιτητές της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Εικόνες από τις Τελετές Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Πάτρα (σήμερα Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019).

Η αυλαία τελετών απονομής μεταπτυχιακών τίτλωνειδίκευσης του ΕΑΠ άνοιξε με τη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και τα Προγράμματα Μεταπτυχιακή Ειδίκευση Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας, Γλωσσική Εκπαίδευση για Πρόσφυγες και Μετανάστες και Δημιουργική Γραφή.


Την ενημερωτική σελίδα που θα χρειαστείτε ως Πτυχιούχοι για την ενημέρωση σας μπορείτε να την δείτε εδώ.

Παρόντες στην Τελετή ήταν ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε. του Ιδρύματος Διονύσιος Μαντζαβίνος και ο Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών Αντώνης Λιοναράκης.

Φωτογραφίες 

Τη σκυτάλη στις Τελετές π΄ξρε το Πρόγραμμα Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού λόγου.

Τις Μεταπτυχιακές Σπουδές τους στα Προγράμματα Διαχείριση Αποβλήτων, Προχωρημένες Σπουδές στη Φυσική, Συστήματα Κινητού και Διάχυτου Υπολογισμού, Μεταπτυχιακές Σπουδές στα Μαθηματικά, Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήματα, Διασφάλιση Ποιότητας, Μεταπτυχιακή Ειδίκευση Καθηγητών Φυσικών Επιστημών, Κατάλυση και Προστασία του Περιβάλλοντος, Σεισμική Μηχανική και Αντισεισμικές Κατασκευές και Διαχείριση Τεχνικών Έργων ολοκλήρωσαν σήμερα αρκετοί Διπλωματούχοι Μεταπτυχιακοί πλέον, παραλαμβάνοντας τον Τίτλο τους από τον Κοσμήτορα της ΣΘΕΤ του ΕΑΠ Ιωάννη Καλαβρουζιώτη.

Οι απόφοιτοι των Προγραμμάτων Τραπεζική, Δίκαιο της Οικονομίας και των Επιχειρήσεων και Τραπεζική, Λογιστική και Χρηματοοικονομική, έλαβαν τους Μεταπτυχιακούς Τίτλους τους από τον Κοσμήτορα της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του ΕΑΠ Αθανάσιο Μιχιώτη.

Τελετές απονομής για τα MBA, Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων και Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων, λίγο πριν το κλείσιμο της όμορφης αυτής μέρας για την Ακαδημαϊκή Κοινότητα του ΕΑΠ.

Με τις Απονομές των Προγραμμάτων Αθλητικές Σπουδές: Κοινωνιολογία, Ιστορία, Ανθρωπολογία, Σύγχρονες Δημοσιογραφικές Σπουδές, Διαχείριση Γήρανσης και Χρόνιων Νοσημάτων και Διοίκηση Μονάδων Υγείας, έκελισε η αποψινή ημέρα. 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr