Μεταπτυχιακές υποτροφίες, Διδακτορικές υποτροφίες, αποφοίτους ΕΜΠ, ΕΜΠ, υποτροφίες ΕΜΠ Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές υποτροφίες για αποφοίτους του ΕΜΠ

Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές υποτροφίες για αποφοίτους του ΕΜΠ

Το Ίδρυμα Ευγενίδου ανακοίνωσε ότι προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 εννέα υποτροφίες για αποφοίτους του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ).

Αναλυτικότερα:


  • Τρεις υποτροφίες διάρκειας ενός έτους για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό (στα γνωστικά αντικείμενα του ΕΜΠ). 
  • Έξι υποτροφίες διάρκειας έως τριών ετών για την εκπόνηση διδακτορικών διατριβών στο ΕΜΠ.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Για τις μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό το συνολικό ποσό της κάθε υποτροφίας ορίζεται στις 12.000 ευρώ. Για την εκπόνηση διδακτορικών διατριβών στο ΕΜΠ το ετήσιο ποσό κάθε υποτροφίας ορίζεται στις 6.000 ευρώ.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι διπλωματούχοι του ΕΜΠ, να έχουν γεννηθεί μετά τις 31/12/1986, τα εισοδήματά τους (ατομικά και οικογενειακά) να μην επιτρέπουν την οικονομική κάλυψη των σπουδών με ίδια μέσα, να μη λαμβάνουν υποτροφία από άλλη πηγή και να έχουν ελληνική ιθαγένεια.

Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν μέσω του βαθμού του πτυχίου τους, εξετάσεων και συνέντευξης. Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 10 Ιουνίου 2016. Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν στις 29 Ιουνίου και οι συνεντεύξεις στις 30 Ιουνίου.

Η εξεταστέα ύλη θα αναρτηθεί στον ιστότοπο του Ιδρύματος Ευγενίδου (http://www.eef.edu.gr/) και στον ιστότοπο του ΕΜΠ (http://www.ntua.gr/ - Ανακοινώσεις Υποτροφιών) στις 22 Απριλίου.

Οι αιτήσεις και τα λοιπά δικαιολογητικά των υποψηφίων πρέπει να κατατεθούν ή να αποσταλούν στο Ίδρυμα Ευγενίδου. Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στον ιστότοπο του Ιδρύματος το αργότερο έως τις 15 Ιουλίου.

Περισσότερες ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr