ΕΜΠ: Προκήρυξη ανταποδοτικής υποτροφίας ύψους 7.000€

ΕΜΠ: Προκήρυξη ανταποδοτικής υποτροφίας ύψους 7.000€

Χορήγηση «Μίας (1)» ανταποδοτικής υποτροφίας στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «Ολιστική Διαχείριση πόρων και εκτάκτων καταστάσεων σε αυτοκινητοδρόμους και Οδικές Σήραγγες μέσω ενός ολοκληρωμένου ευφυούς τεχνολογικού συστήματος».

Το ΕΜΠ προκηρύσσει την χορήγηση «Μίας (1)» ανταποδοτικής υποτροφίας στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «Ολιστική Διαχείριση πόρων και εκτάκτων καταστάσεων σε αυτοκινητοδρόμους και Οδικές Σήραγγες μέσω ενός ολοκληρωμένου ευφυούς τεχνολογικού συστήματος» (MIS 5031864) στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο


Ακολουθεί η Προκήρυξη.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Ολιστική Διαχείριση πόρων και εκτάκτων καταστάσεων σε αυτοκινητοδρόμους και Οδικές Σήραγγες μέσω ενός ολοκληρωμένου ευφυούς τεχνολογικού συστήματος» με κωδικό ΟΠΣ «MIS 5031864», και κωδικό ΕΛΚΕ 68/1280, η οποία έχει ενταχθεί στην Ενιαία Δράση Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επιχειρηματικότητα Ανταγωνιστικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) του ΕΣΠΑ 2014 – 2020, και συγχρηματοδοτείται από το Ελληνικό Δημόσιο με την ΣΑΕ1451 με κωδικό πράξης ΣΑ (ενάριθμο) 2018ΣΕ14510001 και την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου προτίθεται να χορηγήσει ανταποδοτικές υποτροφίες, και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσας πρόσκλησης.

ΘΕΣΕΙΣ

Στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης προκηρύσσονται «Μία (1)» ανταποδοτικές υποτροφίες στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο μέσω σύναψης συμφωνητικού ανταποδοτικών υποτροφιών.

Αναλυτική περιγραφή με τον αντίστοιχο κωδικό κάθε ανταποδοτικής υποτροφίας παρατίθεται στον Πίνακα του Παραρτήματος.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Το αντικείμενο του έργου των προσώπων που θα απασχοληθούν μέσω ανταποδοτικών υποτροφιών στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης παρατίθεται στον Πίνακα του Παραρτήματος.

Πληρέστερη περιγραφή του αντικειμένου κάθε ανταποδοτικής υποτροφίας, καθώς και τα παραδοτέα που σχετίζονται με αυτή, θα αποτυπωθούν στα συμφωνητικά που θα συναφθούν ανάμεσα στον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και στα επιλεχθησόμενα πρόσωπα.

Η ορθή εκτέλεση και ο έλεγχος των παραδοτέων του έργου θα πιστοποιείται με βεβαίωση παραλαβής και καλής εκτέλεσης του έργου, η οποία θα υπογράφεται από τον Υπεύθυνο της Πράξης.

ΑΜΟΙΒΕΣ

Το προβλεπόμενο συνολικό ποσό υποτροφίας προβλέπεται στο ποσό των 7.000,00€. Η ανταποδοτική υποτροφία θα καταβάλλεται από το ΕΜΠ υπό τον όρο της προηγούμενης καταβολής της χρηματοδότησης του έργου από τον χρηματοδότη στο ΕΜΠ.

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Η εκτιμώμενη χρονική διάρκεια των συμφωνητικών ανταποδοτικής υποτροφίας που θα συναφθούν ανάμεσα στον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και στα επιλεχθησόμενα πρόσωπα παρατίθεται στον Πίνακα του Παραρτήματος.

Οι ανταποδοτικές υποτροφίες δύνανται να ανανεωθούν ή να παραταθούν χωρίς περιορισμό μετά από απόφαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο, χωρίς τη διενέργεια νέας Πρόσκλησης, μέχρι την ημερομηνία λήξης του έργου.

Ο εκτιμώμενος χρόνος έναρξης των έργων ορίζεται από την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής.

ΤΟΠΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Ως τόπος υλοποίησης του έργου ορίζεται το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ,

Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, Τ.Κ. 15780, Αθήνα.

ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Περιγραφή: Ένα άτομο – Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός.

Κωδικός Ανταποδοτικής Υποτροφίας: ΟΔΟΣ-2

Οι ενδιαφερόμενες/οι πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή υπήκοοι τρίτων χωρών εφόσον είναι μόνιμοι κάτοικοι της χώρας και γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα1, και να διαθέτουν τα ακόλουθα προσόντα2:

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

1. Υποψήφιος Διδάκτωρ: βαθμός 1ου πτυχίου >7, Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός με εμπειρία σε έργα έρευνας και ανάπτυξης με αντικείμενο την επικινδυνότητα στις οδικές σήραγγες.

Οι υποψήφιοι που δεν πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα θα απορρίπτονται χωρίς εξέταση

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr