ΕΜΠ: Στις 17/1 ο μεγάλος τελικός του 2ου Φοιτητικού Τουρνουά Σκάκι

ΕΜΠ: Στις 17/1 ο μεγάλος τελικός του 2ου Φοιτητικού Τουρνουά Σκάκι

Το 2ο Τουρνουά Σκάκι του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου φτάνει προς το τέλος του και ολοκληρώνεται με τον Μεγάλο Τελικό την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018. Το τουρνουά διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από τη Σκακιστική Ομάδα ΕΜΠ Le Roi σε συνεργασία με την Κεντρική Βιβλιοθήκη, το Αθλητικό Κέντρο, τη Διεύθυνση Μέριμνας και τον Δήμο Ζωγράφου.

Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 25 Νοεμβρίου 2017 με 48 συμμετέχοντες φοιτητές του ΕΜΠ αλλά και εκτός ΕΜΠ, και πλέον έχουν απομείνει οι δύο φιναλίστ που θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση. Οι παίκτες του τελικού είναι οι Αναστάσης Κουκάς της Σχολής ΗΜΜΥ και Κωνσταντίνος Μουρογιάννης της Σχολής ΗΜΜΥ.


Η Οργανωτική Ομάδα προσκαλεί όλο το φοιτητικό κοινό στην εκδήλωση για τον Μεγάλο Τελικό, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018, ώρα 15:15-18:45 στο Αμφιθέατρο 1 των Νέων Κτιρίων ΗΜΜΥ στο ΕΜΠ. Θα παιχτούν δύο αγώνες rapid (15' / 15"), αν δεν υπάρξει νικητής άλλοι δύο αγώνες blitz (5' / 3") και αν πάλι δεν υπάρξει νικητής, ένας τελευταίος αγώνας Armageddon (5' για τον Λευκό, 4' για τον Μαύρο) όπου η ισοπαλία ισοδυναμεί με νίκη για τον Μαύρο.

Ποιος θα αναδειχθεί top #1 του ΕΜΠ; Ελάτε να παρακολουθήσετε την τελική μάχη και να μάθετε από κοντά.

2ου Φοιτητικού Τουρνουά Σκάκι

Tα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr Χορηγός Επικοινωνίας του 2ου Τουρνουά Σκάκι ΕΜΠ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr