ΕΚΤΑΚΤΟ: Εντοπίστηκε ΝΕΚΡΟΣ ο 21χρονος αγνοούμενος φοιτητής

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εντοπίστηκε ΝΕΚΡΟΣ ο 21χρονος αγνοούμενος φοιτητής

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση του 21χρονου φοιτητή τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 19 Νοεμβρίου. Ο άτυχος φοιτητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Νίκος Χατζηπαύλου εντοπίστηκε σε απόκρημνη περιοχή κοντά στη Χώρα Καλύμνου, 200 περίπου μέτρα από το σημείο που είχε βρεθεί το ποδήλατό του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για δολοφονία. 

Στην Κάλυμνο έφτασε κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών όπου και έριξε περισσότερο φως στην τραγική ιστορία του 21χρονου φοιτητή από την Αθήνα. Ο φοιτητής του Πολυτεχνείου εξαφανίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής και αγνοούνταν για έξι ημέρες όπου τελικά βρέθηκε νεκρός το Σάββατο. Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα του από την αυτοψία, το τραύμα του φοιτητή στο κεφάλι δεν έχει προκληθεί από πυροβολισμό αλλά από κάποιο βαρύ αντικείμενο.


ΝΕΟΤι λέει ο ιατροδικαστής για τον θάνατο του άτυχου φοιτητή του ΕΜΠ

Τη σορό του άτυχου Νίκου Χατζηπαύλου 21 χρόνων, βρήκε τυχαία στις πέντε το απόγευμα του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου, ένας νεαρός κάτοικος. Το πτώμα ήταν μέσα σε ένα μικρό ρέμα στην περιοχή Λαγκά της Χώρας Καλύμνου, δίπλα στον δρόμο που οδηγεί στον Προφήτη Ηλία.

Ο Κώστας Βάλβης από την Εθελοντική ομάδα διασωστών Θήρας – που είχε πάρει μέρος και στις έρευνες για τον άτυχο Τάκη Βαζακόπουλο-,  είπε στο «Τούνελ» πως και ο ίδιος αλλά και άλλοι που ερευνούσαν στην περιοχή,  είχαν περάσει πολλές φορές από  το συγκεκριμένο σημείο,  χωρίς όμως να εντοπίσουν κάτι.

Τα παπούτσια και οι κάλτσες του παιδιού βρέθηκαν 20 χλμ. μακριά, στην άλλη άκρη του βουνού, πάνω στην άσφαλτο και συγκεκριμένα στο Βαθύ Καλύμνου. Προφανώς οι δράστες τα πέταξαν εκεί για να δυσχεράνουν τις έρευνες.

Στον τόπο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις.

Το Silver Alert εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

Τι είχε αποκαλύψει η μητέρα του

Σύμφωνα με την μητέρα του άτυχου 21χρονου ο νεαρός έφυγε από το σπίτι του για μια σύντομη βόλτα. Στη μητέρα του μάλιστα είχε πει πως δεν θα αργήσει και σύντομα θα γυρίσει για να ετοιμαστεί και να πάρει το καράβι για να επιστρέψει στον Πειραιά.

Τα προσωπικά είδη του 21χρονου βρέθηκαν το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής (19/11), όταν και εξαφανίστηκε, στην περιοχή Στημένια στην άκρη του δρόμου.

Συγκεκριμένα, αναγνωρίστηκαν από τη μητέρα του τα παπούτσια και οι κάλτσες που φορούσε ο 21χρονος όταν έφυγε από το σπίτι του.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο 21χρονος φοιτητής ζούσε στην Αθήνα και επισκέφτηκε την μητέρα του το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Κάλυμνο, η οποία είναι διορισμένη καθηγήτρια στο νησί.

Το μεσημέρι της Κυριακής (19/11) πήρε το ποδήλατο του αδερφού του και είπε στη μητέρα του ότι βγαίνει για μια βόλτα και ότι θα επιστρέψει, «μαμά, πάω μια βόλτα με το ποδήλατο και επιστρέφω», ήταν τα τελευταία λόγια του άτυχου Νικόλα Χατζηπαύλου.

Καθώς η νύχτα έπεφτε και ο νεαρός δεν είχε φανεί, η μητέρα του ανησύχησε και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Όπως είπε στην αστυνομία γιος της θα πήγαινε μια βόλτα στον Προφήτη Ηλία, μια ερημική δύσβατη περιοχή του νησιού.

Αμέσως, ξεκίνησε έρευνα της αστυνομίας και το ποδήλατο του νεαρού εντοπίστηκε στη περιοχή του Προφήτη Ηλία. Δύο μέρες αργότερα βρέθηκαν τα παπούτσια του και οι κάλτσες που φορούσε την ημέρα της εξαφάνισης. Τα προσωπικά του αντικείμενα είχαν αναγνωριστεί από την μητέρα του.

Σε αναστολή λειτουργίας προχωρούν οι Καθηγητές την Δεύτέρα 27/11 - Δείτε σε ποιο Ίδρυμα!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr