Εβδομάδα Διδασκαλίας στο πρώην ΤΕΙ ΑΜΘ

Εβδομάδα Διδασκαλίας στο πρώην ΤΕΙ ΑΜΘ

Σαράντα περίπου καθηγητές πανεπιστημίων από όλη την Ευρώπη πρόκειται να διδάξουν Έλληνες και Ευρωπαίους φοιτητές του ΤΕΙ ΑΜΘ, για μια ολόκληρη εβδομάδα, στο πλαίσιο της 4ης Διεθνούς Εβδομάδας Διδασκαλίας.

Η επιτυχής αυτή διοργάνωση που έγινε θεσμός του Μαΐου στην Ανώτατη Εκπαίδευση της Καβάλας, διανύει την τέταρτη χρονιά της με θετικά αποτελέσματα και διευρυμένη συμμετοχή ξένων Ιδρυμάτων.


«Φέτος έχουμε και μια πρωτιά. Για πρώτη φορά οι ξένοι καθηγητές θα διδάξουν και στην Σχολή ΣΤΕΦ, δηλαδή στους μηχανικούς (Πετρελαιάδες, Ηλεκτρολόγους, Μηχανολόγους και Κομπιουτεράδες), ενώ μέχρι πρότινος δίδασκαν μόνο στην Σχολή ΣΔΟ (Οικονομολόγους και Λογιστές). Πρωτεργάτης της διοργάνωσης είναι βέβαια ένας καθηγητής της ΣΔΟ, ο πρώην Αντιπρύτανης Μαδυτινός Δημήτριος, σε συνεργασία με το Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων, έχοντας παράλληλα την αμέριστη συμπαράσταση της Συγκλήτου του πρώην ΤΕΙ ΑΜΘ. Ο κος Μαδυτινός, πεπεισμένος για τα οφέλη της Διεθνούς Εβδομάδας Διδασκαλίας προς τους φοιτητές του Ιδρύματός μας, να παρακολουθήσουν, δηλαδή διάφορα επίκαιρα θέματα της επιστήμης τους από καθηγητές ονομαστών πανεπιστημίων της Ευρώπης, κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον και την συμμετοχή της Σχολής ΣΤΕΦ στην εν λόγω διοργάνωση.

Έτσι Νορβηγοί, Σουηδοί, Γερμανοί, Αυστριακοί, Άγγλοι, Γάλλοι, Ολλανδοί, Ιταλοί, Ρουμάνοι, Τσέχοι και Βούλγαροι καθηγητές πανεπιστημίων δήλωσαν παρόντες στην φετινή πρόσκληση του ΤΕΙ ΑΜΘ».

Η 4η Διεθνής Εβδομάδα Διδασκαλίας (International Teaching Week) άρχισε χθες και τελειώνει την Παρασκευή 17/5/2019.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr