Φοιτητής του ΑΠΘ περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια κουκουλοφόρων [ΒΙΝΤΕΟ] Φοιτητής του ΑΠΘ περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια κουκουλοφόρων [ΒΙΝΤΕΟ]

Κατά τη διάρκεια των φετινών φοιτητικών εκλογών

Τουλάχιστον τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν χθες στη γεωπονική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου από τους κουκουλοφόρους που εισέβαλαν, κατά τη διάρκεια των φοιτητικών εκλογών.

Ένας από αυτούς, ένας 20χρονος περιγράφει την επίθεση που δέχτηκε.

«Φεύγοντας με πέτυχαν στο δρόμο τους, με ρώτησαν αν είμαι ΔΑΠίτης κι εκείνη την στιγμή δέχτηκα δύο χτυπήματα με κράνος, ένα από πίσω και ένα πάνω από το μάτι. Μετά το χτύπημα άρχισα να έχω ζαλάδες, σπασμούς, ίδρωσα και κατευθείαν με κράτησαν τα παιδιά και κάλεσαν το ασθενοφόρο και με πήγαν στο κοντινότερο νοσοκομείο», λέει ο νεαρός.

Μάλιστα, οι κουκουλοφόροι κατά την αποχώρηση τους κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος ενός νεαρού που τους βιντεοσκοπούσε με το κινητό του.

«Μόλις ήλθαν, άρχισαν να σπάνε τραπεζάκια και φώναζαν: «Που είναι οι ΔΑΠίτες». Βγήκαν και όποιον έβρισκαν μπροστά τους, έσπρωχναν και μετά έφυγαν», καταλήγει ο φοιτητής.

φωτό INTIME NEWS/naftemporiki

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr