Το «ΑΠΘ την Κυριακή» επιστρέφει και αναζητά εθελοντές φοιτητές

Η μεγαλύτερη διοργάνωση του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου «ΑΠΘ την Κυριακή» αναζητά εθελοντές 

Αριστοτέλειο Παν. Θεσσαλονίκης: Το «ΑΠΘ την Κυριακή» είναι μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που το καθιστά κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της ανοιχτό σε όλους τους Θεσσαλονικείς. Φέτος, ο θεσμός αυτός θα πραγματοποιηθεί στις 10, 17 και 24 Μαΐου.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στο «ΑΠΘ την Κυριακή» ως εθελοντές τις τρεις αυτές Κυριακές του Μαΐου αλλά και κατά την προετοιμασία της διοργάνωσης, συμπληρώνοντας την φόρμα εθελοντών που θα βρείτε πατώντας ΕΔΩ έως τις 31/03/2020 ώστε να γίνετε μέλη της μεγάλης και δημιουργικής ομάδας του «ΑΠΘ την Κυριακή».


Το «ΑΠΘ την Κυριακή» επιστρέφει για 8η χρονιά 

Το «ΑΠΘ την Κυριακή» είναι μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του Πανεπιστημίου μας και το καθιστά κάθε χρόνο ανοιχτό και φιλόξενο προς όλους τους Θεσσαλονικείς και όχι μόνο. Ο θεσμός του «ΑΠΘ την Κυριακή» φέτος θα πραγματοποιηθεί τρεις Κυριακές, στις 10, 17 και 24 Μαΐου.

Μέσα από πειράματα, παρατηρήσεις, ξεναγήσεις σε μουσεία, αρχεία και συλλογές του Πανεπιστημίου, δημιουργικά εργαστήρια, παιχνίδια και παρουσιάσεις, οι επισκέπτες κάθε ηλικίας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το σημαντικό εκπαιδευτικό και ακαδημαϊκό έργο του ΑΠΘ.

"Το «ΑΠΘ την Κυριακή» μας υπενθυμίζει τους άρρηκτους δεσμούς που έχει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο με την πόλη της Θεσσαλονίκης και είναι μεγάλη χαρά για εμάς αλλά συνάμα και ευθύνη, να φροντίζουμε ώστε οι δεσμοί αυτοί χρόνο με το χρόνο να γίνονται όλο και πιο δυνατοί" αναφέρουν οι Πρυτανικές Αρχές του Ιδρύματος.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr