Τέλος στην «ελεύθερη» είσοδο τις νύχτες στο ΑΠΘ - Θα κλειδώνουν 67 πόρτες

Θα κλειδώνουν το βράδυ οι 67 πόρτες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, την ώρα που θα υπάρχει φύλακας στην κεντρική είσοδο.

Επιπλέον μέτρα για την ασφάλεια των φοιτητών στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αποφάσισαν να λάβουν οι πρυτανικές αρχές. Μιλώντας στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης, ο αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών υποθέσεων του ΑΠΘ Δημήτρης Κωβαίος, ανακοίνωσε πως κατά τη διάρκεια της νύχτας ανοιχτή θα μένει μόνο η κεντρική είσοδος στη Φιλοσοφική και η είσοδος απέναντι από τη ΔΕΘ.

Όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος, οι υπόλοιπες 67 πόρτες του campus επί της Εθνικής Αμύνης και της Αγίου Δημητρίου θα κλειδώνουν από τις 21.30 έως τις 06.00, ενώ οι υπόλοιπες δύο πύλες θα φυλάσσονται.

«Από τις εισόδους που θα μένουν ανοιχτές θα μπαίνει το βράδυ όποιος επιθυμεί αρκεί να έχει σχέση με το Πανεπιστήμιο» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι θα υπάρχει φύλαξη στις συγκεκριμένες εισόδους από τις υπηρεσίες του ΑΠΘ.

Απαντώντας στα δημοσιεύματα για υπάλληλο του Πανεπιστημίου που διαμαρτυρήθηκε ότι δέχτηκε τσιμπήματα από ψύλλους, ο κ. Κωβαίος διαβεβαίωσε ότι έγινε αμέσως απεντόμωση από την εταιρεία που έχει αναλάβει την καθαριότητα του πανεπιστημιακού ιδρύματος. Κατά τον ίδιο, μετά το συμβάν στο Τμήμα Χημείας, ακολούθησε έλεγχος και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας καθώς πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr