Φοιτητική Εβδομάδα: Επιστρέφει για μία ακόμα χρονιά το μεγαλύτερο φοιτητικό φεστιβάλ του ΑΠΘ

Φοιτητική Εβδομάδα: Επιστρέφει για μία ακόμα χρονιά το μεγαλύτερο φοιτητικό φεστιβάλ του ΑΠΘ 

Το μεγαλύτερο φοιτητικό φεστιβάλ του ΑΠΘ επιστρέφει για μία ακόμα χρονιά! Λιγότερο από ένας μήνας έμεινε για τη Φοιτητική Εβδομάδα, που φιλοξενεί τις καλλιτεχνικές, αθλητικές και φυσικά επιστημονικές μας ανησυχίες.

Για μία ακόμη χρονιά, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης από τις 13 έως τις 31 Μαΐου γίνεται το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό πάρκο της πόλης. Η δράση αυτή, που αποτελεί πλέον θεσμός για το εκπαιδευτικό Ίδρυμα, κινητοποιούν χιλιάδες φοιτητές, μέσω του εθελοντισμού, και καταδεικνύουν την προσπάθεια του Πανεπιστημίου να φέρει την ακαδημαϊκή κοινότητα και το έργο της κοντά στους Θεσσαλονικείς.


Όπως όλοι πια γνωρίζετε, ο θεσμός αυτός “φιλοξενεί” κάθε καλλιτεχνική, αθλητική και επιστημονική ανησυχία μας. Στη Φοιτητική Εβδομάδα μπορείτε να εκφράσετε και να υλοποιήσετε τις ιδέες σας.

Η συμμετοχή και η στήριξή σας και αυτή τη φορά στη Φοιτητική Εβδομάδα θα προσδώσουν στο Πανεπιστήμιό μας επιπλέον τρόπους να είναι δημιουργικό, να προβάλλει τις ιδέες και τις δράσεις σας καθώς και να παραμείνει προσιτό στην πόλη.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr