Υποβολή Μηχανογραφικού 2020: Παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα 20 Ιουλίου!

Υποβολή Μηχανογραφικού 2020: Παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα 20 Ιουλίου!

Μηχανογραφικό 2020: Από το Υπουργείο Παιδείας γνωστοποιήθηκε νωρίτερα ότι οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων και των μουσικών μαθημάτων θα ανακοινωθούν την Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020 μετά τις 13.00 μ.μ. Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους (περισσότερα για την ιστοσελίδα εδώ) πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου θα ισχύσει ως και τη Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020 τα μεσάνυχτα. Μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, η ειδική εφαρμογή θα κλείσει και θα αρχίσει ο έλεγχος και η επεξεργασία των προτιμήσεων των υποψηφίων. Για την υποστήριξη της υποβολής του Μ.Δ., όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον τη Δευτέρα 20-7-2020, τελευταία ημέρα υποβολής του Μ.Δ.

Αυτή την ημέρα, οι υποψήφιοι θα μπορούν να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας (αν δεν πρόλαβαν ή αν τον έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ., για να οριστικοποιήσουν αμέσως εκ νέου ένα άλλο Μ.Δ.

Μηχανογραφικό 2020: Διαδικασία υποβολής Μ.Δ. για την εισαγωγή αλλοδαπών - αλλογενών στα ΑΕΙ

Οι πίνακες με τα Στατιστικά στοιχεία Μορίων υποψηφίων (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ) Πανελλαδικών 2020

Τι λένε στα «Φοιτητικά Νέα» οι «Πρώτοι των Πρώτων» των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020. Δείτε εδώ τις συνεντεύξεις τους.

Προσοχή: Αν θέλεις και εσύ να ενημερώνεσαι ΠΡΩΤΟΣ για κάθε νέα ανάρτηση που αφορά τις Πανελλήνιες, Μηχανογραφικό, Συμβουλές, Εκτιμήσεις Βάσεων, Αποτελέσματα Βάσεων πατήστε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες εκτιμήσεις των Βάσεων 2020

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr


https://www.foititikanea.gr