Τελευταία ευκαιρία για αλλαγές στο Μηχανογραφικό Δελτίο – ΠΡΟΣΟΧΗ!

Τελευταία ευκαιρία για αλλαγές στο Μηχανογραφικό Δελτίο – ΠΡΟΣΟΧΗ!

Μηχανογραφικό 2019: Λίγες ώρες παραμένουν στη διάθεσή των υποψηφίων των Πανελλαδικών 2019 που επιθυμούν να τροποποιήσουν τα μηχανογραφικά τους δελτία, πριν την οριστική υποβολή τους.

Πιο αναλυτικά το Υπουργείο Παιδείας διεμήνυσε ότι μετά τς 15:00 της Παρασκευής δεν θα επιτρέπεται καμία αλλαγή.


Η προθεσμία για την υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ ήταν μέχρι την Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019. Παρόλα αυτά το Υπουργείο Παιδείας εξέδωσε νεότερη ανακοίνωση ότι μέχρι και σήμερα, Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019, τα μηχανογραφικά θα επιδέχονται συγκεκριμένες τροποποιήσεις:

Β) Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής και εντός καθοριζόμενου χρονικού διαστήματος, επιτρέπεται μόνο η μερική ή ολική ανάκληση της δήλωσης προτιμήσεων. Κατ’ εφαρμογή των ανωτέρω, ορίζεται προθεσμία ως και την Παρασκευή 19-7-2019 στις 15:00 μ.μ., μέσα στην οποία υποψήφιοι που υπέβαλαν εμπρόθεσμα το μηχανογραφικό τους δελτίο, μπορούν να προχωρήσουν σε μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων.

Για την υλοποίηση της διαδικασίας, όσοι υποψήφιοι τυχόν επιθυμούν μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων, πρέπει να επισκεφθούν στο διαδίκτυο την ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams-delpref.it.minedu.gov.gr. Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι οριστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία αλλαγή στα μηχανογραφικά δελτία. Η εφαρμογή θα κλειδώσει και θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική επεξεργασία των μηχανογραφικών δελτίων.

Οι υποψήφιοι που έχουν ήδη οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο, θα έχουν πλέον πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams.it.minedu.gov.gr, μόνο για να βλέπουν την οριστικοποιημένη μορφή του μηχανογραφικού δελτίου, το οποίο φέρει αριθμό πρωτοκόλλου.

Είσαι Υποψήφιος Φοιτητής; Πάτησε ΕΔΩ για να ενημερωθείς ΠΡΩΤΟΣ για τα Αποτελέσματα των Βάσεων 2019!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Μηχανογραφικό 2019

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr