Πανελλήνιες Αποτελέσματα 2019: Πότε υπολογίζεται να ανακοινωθούν οι βαθμοί

Πανελλήνιες Αποτελέσματα 2019: Πότε υπολογίζεται να ανακοινωθούν οι βαθμοί

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2019Όπως αναφέρουν πληροφορίες οι βαθμοί των μαθημάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 αναμένονται να ανακοινωθούν στο τέλος της επόμενης εβδομάδας ή το αργότερο στην αρχή της μεθεπόμενης.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Την Παρασκευή 28/6 τα Αποτελέσματα των Πανελλαδικών 2019

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μέχρι τις 10 Ιουλίου 2019 το αργότερο θα έχουν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα των πανελληνίων. Νωρίτερα, στις 2 Ιουλίου 2019, θα έχει ολοκληρωθεί και η εξέταση των ειδικών μαθημάτων.

Μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ, και σε ημερομηνία που θα γνωστοποιηθεί, όλοι οι υποψήφιοι στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση θα πρέπει να κλειδώσουν το τελικό τους μηχανογραφικό.

Μετά την οριστικοποίηση, το μηχανογραφικό καταχωρείται στη βάση του υπουργείου Παιδείας και καμία τροποποίηση από τους υποψηφίους δεν είναι πλέον δυνατή, χωρίς τη μεσολάβηση της σχολικής μονάδας.

Πέρσι οι βαθμοί των πανελλαδικών ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 ενώ πρόπερσι στις 30 Ιουνίου 2017.

Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή οι υποψήφιοι ρίχνουν και μια "ματιά" στο μηχανογραφικό δελτίο καθώς υπάρχουν πολλές νέες σχολές για τις οποίες δεν γνωρίζουν σχεδόν τίποτα καθώς μετά την κατάργηση των ΤΕΙ της χώρας ο Χάρτης της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης έχει αλλάξει (ο νέος χάρτης με όλα τα Τμήματα εδώ). 

Μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών, ο κάθε υποψήφιος θα ξέρει την ακριβή επίδοση του σε κάθε μάθημα των Πανελληνίων 2019 και με τους βαθμούς του θα μπορεί να υπολογίσει τα μόρια του.

Προσοχή: Αν θέλεις και εσύ να ενημερώνεσαι ΠΡΩΤΟΣ για κάθε νέα ανάρτηση που αφορά τις Πανελλήνιες, Αποτελέσματα Πανελλαδικών, Μηχανογραφικό, Συμβουλές, Εκτιμήσεις Βάσεων, Αποτελέσματα Πανελλαδικών πατήστε εδώ.

Στη συνέχεια θα πρέπει να συμπληρώσει προσεκτικά το Μηχανογραφικό του Δελτίο και τη σειρά προτίμησης του για τις σχολές που τον ενδιαφέρουν και να προχωρήσει σε οριστικοποίηση του.

Για ότι νεότερο τα «Φοιτητικά Νέα» το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι «ως φοιτητής» σε καθημερινή βάση θα σας ενημερώσουν ΠΡΩΤΟΙ!

Τα Αποτελέσματα των Πανελλαδικών θα μπορείτε να τα δείτε πατώντας ΕΔΩ.

Υποβολή Μηχανογραφικού

Το Εγχειρίδιο Χρήσης για μηχανογραφικό ΓΕΛ πατήστε εδώ, για μηχανογραφικό ΕΠΑΛ πατήστε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr