Την Παρασκευή 29/06 ανακοινώνονται οι βαθμολογίες-αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018

Πανελλήνιες 2018 (Αποτελέσματα): Με μεγάλη αγωνία περιμένουν οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων 2018 την ανακοίνωση της βαθμολογίας τους.

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι «ως φοιτητής» σε καθημερινή βάση μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή σου στο Πανεπιστήμιο - ΤΕΙ σε ενημερώνουν πως σύμφωνα με πληροφορίες, η έκδοση των Αποτελεσμάτων-Βαθμολογιών για τις Πανελλήνιες 2018 θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018. Να αναφερθεί πως φέτος τα αποτελέσματα-βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων θα ανακοινωθούν κατά μια ημέρα νωρίτερα από πέρσι (στις 30 Ιουνίου). Για να δεις πρώτος τα αποτελέσματα για τις Πανελλήνιες 2018 πάτησε εδώ.

Το πρωί της Πέμπτης 28 Ιουνίου τα βαθμολογικά κέντρα θα παραδώσουν τα δέματα στις ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ.

Παράλληλα οι διαδικασίες για την υποβολή του Μηχανογραφικού ξεκίνησαν την Παρασκευή 22 Ιουνίου και λήγουν την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018 σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείο Παιδείας. Πιο αναλυτικά οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μηχανογραφικό 2018 θα απευθυνθούν στο Λύκειό τους από την Παρασκευή 22 Ιουνίου και μετά για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2018: Αν θέλετε να ενημερωθείτε ΠΡΩΤΟΙ για τα Αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018, πατήστε ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ τις τελευταίες Εκτιμήσεις για τις Βάσεις Εισαγωγής 2018

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr