Βάσεις Αποτελέσματα 2017: Δύο στους τρεις υποψηφίους θα περάσουν σε κάποια Σχολή

Βάσεις Αποτελέσματα 2017: Δύο στους τρεις υποψηφίους φοιτητές θα περάσουν σε κάποια Σχολή της επιλογής τους, όπως προκύπτει από τα στατιστικά στοιχεία των Πανελληνίων Εξετάσεων που ουσιαστικά καθορίζουν τις βάσεις 2017 και θα ανακοινωθούν στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr την Πέμπτη 24/8/2017.

Συγκεκριμένα συνολικά 104.965 (πέρυσι ήταν περίπου 103.000) υποψήφιοι για τα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

Οι υποψήφιοι αυτοί θα μάθουν σε λίγες ώρες αν μπόρεσαν με τις επιδώσεις τους στις Πανελλήνιες 2017 να πιάσουν τις βάσεις εισαγωγής μία από τις 70.726 θέσεις και συγκεκριμένα 43.758 για τα πανεπιστήμια και 26.968 για τα ΤΕΙ που καθορίζει ο φετινός αριθμός εισακτέων.

SOS: Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr θα σου παρέχουν σε καθημερινή βάση όλα τα σημαντικότερα νέα και συμβουλές που θα χρειάζεσαι «ως πρωτοετής φοιτητής». Συντονίσου ΕΔΩ.

Οι περισσότεροι υποψήφιοι φυσικά προέρχονται από τα Γενικά Λύκεια και είναι 84.838 και ακολουθούν 17.995 υποψήφιοι οι οποίοι προέρχονται από τα Ημερήσια Επαγγελματικά Λύκεια, ενώ οι υπόλοιποι είναι όσοι αποφοίτησαν από τα εσπερινά σχολεία.

Τέλος στην αγωνία για τους χιλιάδες υποψηφίους φοιτητές αφού την Πέμπτη 24/8 θα αναρτηθούν στις 10:00πμ στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr οι Βάσεις 2017 και τα αποτελέσματα των πανελληνίων ενώ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δουν σε ποια σχολή έχουν περάσει προκειμένου να φοιτήσουν τα επόμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων έγινε γνωστό ότι αύριο Πέμπτη 24-8-2017, στις 10:00 το πρωί ανακοινώνονται τα ονόματα των επιτυχόντων για εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, και οι βάσεις εισαγωγής έτους 2017.

Από εκείνη την ώρα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα.

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους,

β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, να εκτυπωθούν και να αναρτηθούν οι ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων στα  Λύκεια, εντός της ίδιας ημέρας.

Οι τελευταίες προβλέψεις πριν την ανακοίνωση των Βάσεων 2017

Tα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, όπως κάθε χρόνο, από νωρίς το πρωί της Πέμπτης 24/8 θα σας μεταφέρουν αδιάκοπα τον παλμό των αποτελεσμάτων των βάσεων εισαγωγής 2017. Συντονιστείτε στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, για να μάθετε ΠΡΩΤΟΙ τα Αποτελέσματα των Βάσεων 2017 έγκαιρα και έγκυρα. Μείνετε Συντονισμένοι!!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr