Αποτελέσματα Βάσεων 2017: Πως θα δείτε σε ποια Σχολή έχετε περάσει

Αποτελέσματα Βάσεων 2017: Πως θα δείτε σε ποια Σχολή έχετε περάσει

Τέλος στην αγωνία για τους χιλιάδες υποψηφίους φοιτητές αφού την Πέμπτη 24/8 θα αναρτηθούν στις 10:00πμ οι Βάσεις 2017 και τα αποτελέσματα των πανελληνίων ενώ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δουν σε ποια σχολή έχουν περάσει προκειμένου να φοιτήσουν τα επόμενα χρόνια.

SOS: Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr θα σου παρέχουν σε καθημερινή βάση όλα τα σημαντικότερα νέα και συμβουλές που θα χρειάζεσαι «ως πρωτοετής φοιτητής». Συντονίσου ΕΔΩ.

Συγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων έγινε γνωστό ότι αύριο Πέμπτη 24-8-2017, στις 10:00 το πρωί ανακοινώνονται τα ονόματα των επιτυχόντων για εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, και οι βάσεις εισαγωγής έτους 2017.

Από εκείνη την ώρα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα.

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους,

β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, να εκτυπωθούν και να αναρτηθούν οι ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων στα  Λύκεια, εντός της ίδιας ημέρας.

Οι τελευταίες προβλέψεις πριν την ανακοίνωση των Βάσεων 2017

Tα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, όπως κάθε χρόνο, από νωρίς το πρωί της Πέμπτης 24/8 θα σας μεταφέρουν αδιάκοπα τον παλμό των αποτελεσμάτων των βάσεων εισαγωγής 2017. Συντονιστείτε στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, για να μάθετε ΠΡΩΤΟΙ τα Αποτελέσματα των Βάσεων 2017 έγκαιρα και έγκυρα. Μείνετε Συντονισμένοι!!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr