ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανακοινώνονται τα Αποτελέσματα των Βάσεων 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανακοινώνονται τα Αποτελέσματα των Βάσεων 2017

Αποτελέσματα Βάσεων 2017: Ζήτημα ωρών είναι να ανακοινωθούν οι Βάσεις για το 2017 για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ Ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για τα Αποτελέσματα των Βάσεων 2017


Συγκεκριμένα σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Παιδείας, οι βάσεις 2017 θα ανακοινωθούν τελικά αύριο Πέμπτη (24/8) και 105.000 υποψήφιοι φοιτητές θα μάθουν εκτός απροόπτου αν έχουν περάσει στην σχολή προτίμησής τους.

Tα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, όπως κάθε χρόνο, από νωρίς το πρωί της Πέμπτης 24/8 θα σας μεταφέρουν αδιάκοπα τον παλμό των αποτελεσμάτων των βάσεων εισαγωγής 2017. Συντονιστείτε στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, για να μάθετε ΠΡΩΤΟΙ τα Αποτελέσματα των Βάσεων 2017 έγκαιρα και έγκυρα. Μείνετε Συντονισμένοι!!

Ο αρχικός προγραμματισμίς προέβλεπε την ανάρτηση και ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Η επίσπευση της ανακοίνωσης σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό, που προέβλεπε να αναρτηθούν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, κατέστη δυνατή καθώς οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου έχουν σχεδόν ολοκληρώσει τις διαδικασίες.

Οι τελευταίες προβλέψεις πριν την ανακοίνωση των Βάσεων 2017

Επισήμως το υπουργείο Παιδείας αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα το απόγευμα την τελική ημερομηνία ανακοίνωσης των βάσεων 2017.

Συντονιστείτε στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να ενημερωθείτε πρώτοι. 

Τι λένε οι τελευταίες εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2017

SOS: Από Σεπτέμβρη Φοιτητής; Το Μεγαλύτερο μέσο Φοιτητικής Ενημέρωσης που θα χρειαστείς είναι εδώ (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr