ΒΑΣΕΙΣ 2017: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από ένα δείγμα λίγο κάτω από το 10% των γραπτών

Εκτιμήσεις Βάσεων 2017: Μαθήματα όπως τα μαθηματικά και οι επιδόσεις των μαθητών σε αυτά εφέτος τα στοιχεία δείχνουν ότι αλλάζουν τα πάντα στις Βάσεις 2017 των σχολών.

Πανελλήνιες Αποτελέσματα 2017: Αυτή την Παρασκευή και συγκεκριμένα στις 30 Ιουνίου θα αναρτηθούν οι βαθμοί των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2017. Τα στοιχεία δείχνουν ότι μαθήματα όπως τα μαθηματικά και οι επιδόσεις των μαθητών σε αυτά εφέτος αλλάζουν τα πάντα στις βάσεις 2017. Αυτό που φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία είναι πως ανά πεδίο, αλλά και εντός κάθε πεδίου υπάρχουν διαφοροποιήσεις και προς τα επάνω, αλλά και προς τα κάτω.

Πανελλήνιες 2017: Πως βαθμολογούνται τα γραπτά των υποψηφίων

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις για τις βάσεις 2017 που παρουσιάζει η "Εφημερίδα των Συντακτών" δεν υπάρχει μια ομοιόμορφη εικόνα. Αυτό που φαίνεται έως τώρα είναι πως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν αυξομειώσεις, ωστόσο αυτές θα είναι μικρότερες σε σχέση με τις σχολές της επαρχίας.

Δείτε εδώ όλα τα νέα και συμβουλές για την Συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου 2017.

Με βάση τα στοιχεία από ένα δείγμα λίγο κάτω από το 10% των γραπτών φαίνεται πως θα υπάρξει εφέτος μια σταθερότητα στις βάσεις 2017 των νομικών σχολών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μια σημαντική άνοδος στα παιδαγωγικά τμήματα, διατήρηση των υψηλών βάσεων στις ιατρικές σχολές σε όλη τη χώρα, ενώ αναμένεται σημαντική μείωση των βάσεων σε πολυτεχνικά και οικονομικά τμήματα, ανάλογα βέβαια με την σχολή και τη ζήτηση που θα υπάρξει καθώς εφέτος υπήρξε και σημαντική μείωση του αριθμού των εισακτέων σε πολλές περιπτώσεις.

Είσαι Υποψήφιος Φοιτητής; Πάτησε ΕΔΩ για να μείνεις ενημερωμένος.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι τα μαθηματικά θα αποτελέσουν το βαρόμετρο. Αυτό που φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία είναι πως ανά πεδίο, αλλά και εντός κάθε πεδίου υπάρχουν διαφοροποιήσεις και προς τα επάνω, αλλά και προς τα κάτω. 

Διαβάστε περισσότερα για τις Εκτιμήσεις των Βάσεων 2017 ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr