Πανελλήνιες 2017: Ποια φύλλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πρόχειρο

Πανελλήνιες 2017: Ποια φύλλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πρόχειρο

Ολοκληρώθηκε ήδη η αποστολή των τετραδίων που θα χρησιμοποιηθούν από τους υποψηφίους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για τις πανελλήνιες εξετάσεις 2017. Το τετράδιο φέρει στο εξώφυλλό του την ένδειξη 2017. Με ευθύνη των προέδρων των Επιτροπών δεν θα χρησιμοποιηθούν παλιότερα τετράδια, αλλά ΜΟΝΟ τα φετινά που φέρουν την ένδειξη 2017. Μόνο στην εξέταση των ειδικών μαθημάτων της ΜΟΥΣΙΚΗΣ θα χρησιμοποιηθούν τα ροζ τετράδια χωρίς ένδειξη 2017.

Είσαι Υποψήφιος με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017 πάτησε εδώ.


Διευκρινίζεται ότι τα τελευταία φύλλα του τετραδίου μπορεί να χρησιμοποιηθούν από τον υποψήφιο ως πρόχειρο, αφού αναγράψει σαφώς την ένδειξη ΠΡΟΧΕΙΡΟ σε όσες σελίδες χρησιμοποιήσει ως πρόχειρες, οι οποίες δεν βαθμολογούνται σε καμία περίπτωση.

Επίσης, οι πρόεδροι των κέντρων εξέτασης πρέπει να επιστήσουν την προσοχή στους υποψηφίους για σωστή διαχείριση του χώρου του τετραδίου (16 φύλλα), ώστε να χωρέσει τις απαντήσεις τους. Σε καμία περίπτωση δεν θα χορηγηθεί σε υποψήφιο δεύτερο τετράδιο, παρά μόνο κατόπιν διαβίβασης του αιτήματος στην ΚΕΕ (μέσω του συνδέσμου της ΕΕΔΔΕ) και πιθανής άδειας.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να χρησιμοποιηθούν μόνο τα φετινά ή περσινά μαύρα αυτοκόλλητα που είναι τυπωμένα στις σωστές διαστάσεις των τετραδίων.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες ειδήσεις για τις Πανελλήνιες 2017

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr