Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μεταπτυχιακές & Διδακτορικές Σπουδές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου

Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Σπουδές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου: Αιτήσεις εισδοχής μέχρι τις 29 Μαρτίου

Με 22 μεταπτυχιακά, 3 προπτυχιακά προγράμματα σπουδών και δυνατότητες για διδακτορικές σπουδές σε 13 επιστημονικά πεδία, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) ανακοινώνει την περίοδο υποβολής αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 με καταληκτική ημερομηνία την 29η Μαρτίου 2017.

Το ΑΠΚΥ, δημόσιο και αποκλειστικά εξ αποστάσεως πανεπιστήμιο στην Κύπρο, προσφέρει στον καθένα την πολύτιμη δυνατότητα να παρακάμψει περιορισμούς της συμβατικής διδασκαλίας και να αποκτήσει έναν αξιόπιστο τίτλο σπουδών, εφόδιο για επιστημονική και επαγγελματική εξέλιξη. Αξιοποιώντας σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες μάθησης και ευέλικτη εκπαιδευτική μεθοδολογία, το ΑΠΚΥ προσφέρει υψηλών προδιαγραφών, αναγνωρισμένα από τον ΔΟΑΤΑΠ μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα, σε μεγάλο εύρος επιστημονικών αντικειμένων, με προσιτά δίδακτρα και υποτροφίες.


Πέρα από τα προγράμματα που οδηγούν σε απόκτηση τίτλου σπουδών, το ΑΠΚΥ προσφέρει στο ευρύ κοινό ευκαιρίες παρακολούθησης προγραμμάτων δια βίου μάθησης (‘αυτοτελείς Θεματικές Ενότητες’), που καλύπτουν σύγχρονα γνωστικά πεδία, καθώς και προγράμματα κατάρτισης σε θέματα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας. 

Οι αιτήσεις εισδοχής για όλα τα προσφερόμενα προγράμματα για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 υποβάλλονται ηλεκτρονικά, μέχρι και τις 29 Μαρτίου 2017, μέσω του ιστοχώρου του ΑΠΚΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.ouc.ac.cy. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΠΚΥ στο +357 22411600 ή/και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Όλες οι πληροφορίες για τα Μεταπτυχιακά του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου ΕΔΩ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr