Σε καραντίνα ο Υφυπουργός Παιδείας

Ο υφυπουργός Παιδείας, Βασίλης Διγαλάκης, θα βρίσκεται στο σπίτι του για επτά ημέρες για προληπτικούς λόγους μετά την επιβεβαίωση κρούσματος κορωνοϊού στενού οικογενειακού περιβάλλοντος.

Το ότι μέλος της οικογένειάς του βρέθηκε θετικό στο νέο κορωνοϊό γνωστοποίησε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Βασίλης Διγαλάκης.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων, άτομο από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον έκανε προληπτικά τεστ για τον κορωνοϊό, δίχως να έχει συμπτώματα και βρέθηκε θετικό. Σύμφωνα με τον υπουργό, ακολούθως όλα τα μέλη της οικογένειας υπεβλήθησαν σε τεστ τα οποία είχαν όλα αρνητικό αποτέλεσμα.

Στην ανάρτησή του ο Βασίλης Διγαλάκης αναφέρει:

«Ο κορωνοϊός μας απειλεί όλους και καθένας από εμάς ενδέχεται να φέρει τον ιό ασυμπτωματικά. Άτομο του στενού οικογενειακού μου περιβάλλοντος υποβλήθηκε σε τεστ για τον COVID-19 προληπτικά, πριν από ταξίδι, χωρίς να έχει εκδηλώσει συμπτώματα. Το τεστ βγήκε θετικό. Άμεσα, ως οφείλαμε, τόσο εγώ, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου κάναμε το τεστ, αν και δεν είχαμε κανένα σύμπτωμα. Τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά για όλους. Θα παραμείνουμε σε κατ’ οίκον περιορισμό, εργαζόμενοι από απόσταση τις επόμενες ημέρες, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr