Παρατείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας μέχρι και τις 27 Απριλίου!

Παρατείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας - Μέχρι πότε!

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πριν από λίγο την παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας ως τις 27 Απριλίου.

Μέχρι τις 27 Απριλίου το πρωί παρατείνεται το μέτρο του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών, ανακοίνωσε κατά τη σημερινή καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορωνοϊό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.


«Κάποιοι επιμένουν με διάφορα τεχνάσματα να υπονομεύσουν την εθνική προσπάθεια» είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς που παρατήρησε πως παρατηρήθηκε αυξημένη κυκλοφορία σε διάφορες περιοχές της Αττικής. «Θέτουν σε κίνδυνο και τη δική τους ζωή και τη ζωή των δικών τους ανθρώπων» είπε και συνέχισε: «Δεν θα επιτρέψουμε βήμα παρέκκληση από τα μέτρα και θα επιδείξουμε μηδενική ανοχή».

Την Παρασκευή, με απόφαση του διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), Γιώργου Πιτσιλή, οι υπηρεσίες της Αρχής σταματούν να εξετάζουν τις δηλώσεις αλλαγής μόνιμης κατοικίας, που κάνουν οι φορολογούμενοι ηλεκτρονικά, με στόχο την αποτροπή κατάχρησης του δικαιώματος μεταβολής μόνιμης κατοικίας από τους φορολογούμενους.

Η απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων, που εφαρμόζονται για την απαγόρευση της κυκλοφορίας, και ισχύει για όσο ισχύουν τα συγκεκριμένα μέτρα. Στην απαγόρευση διαδικτυακής αλλαγής του τόπου κατοικίας αναφέρθηκε σήμερα και ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr