ΕΟΠΠΕΠ: Ποιοι υποψήφιοι δεν θα δύνανται να συμμετάσχουν στις Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ

Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ: Ποιοι υποψήφιοι δεν θα δύνανται να συμμετάσχουν στις εξετάσεις

Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ: Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΕΟΠΠΕΠ, Ιωάννα Λυτρίβη, ενημερώνει τους υποφήφιους υποψηφίους Εξετάσεων Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ ότι:

Ολοκληρώθηκε στις 15.05.2020 η υποβολή αιτήσεων των υποψηφίων για συμμετοχή στις εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων ΙΕΚ και ΣΕΚ.


Υποβλήθηκαν 11.311 αιτήσεις για 193 ειδικότητες. Παρακαλούνται οι υποψήφιοι που έχουν υποβάλει αίτηση και έχουν αποστείλει φάκελο δικαιολογητικών, εγγράφως ή ηλεκτρονικά, εμπρόθεσμα, έως τις 15.05.2020 και στο πλαίσιο του ελέγχου πληρότητας έχει ζητηθεί να προσκομίσουν συμπληρωματικά στοιχεία ή να αποστείλουν εκ νέου τα δικαιολογητικά (λόγω κακής ποιότητας αναπαραγωγής ή ηλεκτρονικής αποτύπωσής τους), να τα αποστείλουν, εγγράφως, στη διεύθυνση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ή ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

το αργότερο έως και την Παρασκευή 12.06.2020

Μετά την παρέλευση της ανωτέρω προθεσμίας, αιτήσεις και φάκελοι δικαιολογητικών που είναι μη πλήρεις και για τις οποίες δεν έχουν αποσταλεί τα απαιτούμενα συμπληρωματικά στοιχεία, δεν θα εξετάζονται περαιτέρω και οι αιτούντες δεν θα δύνανται να συμμετάσχουν στην παρούσα εξεταστική περίοδο. 

Την ενημερωτική σελίδα των Αποφοίτων ΙΕΚ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr